Ullared tur & retur..

2/1 -09

Det var ett tag sen jag var neråt i dom trakterna sist men idag skulle det återvändas till det stora billiga varuhuset Ullared där man kan hitta så billiga saker sägs det. :P Dagen började väldigt tidigt redan halv 5 skulle man upp och kl 5 så stod m&p och syrran utanför i bilen och väntade på en. Resan ner gick bra, jag erbjöd mig att köra men vi kom fram till att pappa kör ner så får jag köra hem sen. Och när vi satt där i bilen och pratade och åkte neråt så såg man på tempraturen bara föll och föll... kallaste stället vi passera som var nånstans nedanför jönköping stod tempraturen på -18c Kallt!

Iallafall så gick dan rätt bra och fort, hittade lite små saker som, ett par plastblommor ( dålig på att hålla dom levandes levande ), knivar till köket, 2 badrums mattor, lite godis, parfym och på netonnet som vi var inne på hittade jag ett nytt minnes kort till telefon på 4 gig =)

Resan hem gick riktigt bra pappa och jag satt och diskuterade trafik vett eftersom det var ett par stollar som gjorde lite väl korkade omkörningar som jag tyckte det, vi kom fram till att en lastbil får absolut inte köra om en annan på motorvägen, och det borde va böter på att ligga först i en bilkö! :) Väl hemma var jag riktigt trött och somnade i soffan vid en 19-tiden och sov bort hela resterade kvällen.
1 kommentarer
Postat av: Junitjej

Jag har inte varit i ullared sedan jag gick på mellanstadiet. Det är snart dags att åka dit igen.

2009-01-06 @ 11:01:04
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0