Nytt från Sony Ericsson! ( Del 3 )

Så var det dags för den sista delen av den här serien inlägg. Sist men inte minst så ska jag bara visa dom två modeller som kommer att efter träda den populära W595. Det är då modellerna Zylo & Spiro. Två Walkman telefoner precis som W595 var.



W595

Zylo:n är den telefon som är mest lik den gamla W595, både har en 3,2 megapixel kamera. Men då dom har dragit in på tex kameran i spiro och bara satt i en 2 megapixel i den.

Zylo                                                                                     Spiro

Dom två modellerna är väldigt enkla men käns ändå som en bra efterträdare till en telefon som har varit med ett tag och blivit väldigt poppis. Som ni ser här nedan så är det gämfört vad som skiljer dom tre telefonerna åt.

 

 

Jag skulle nog säga att zylo:n kommer att bli en sån där telefon som man har första gången man skaffar en ny telefon som barn/ungdom. En telefon som innehåller det viktigaste men ändå inte är för dyr förhoppningsvis. I listan som man ser över så är det mycket som är lika mellan zylo och w595 medans Spiro:n ligger mycket efter utrustnings mässigt. Och forsätter man läsa listan på va som skiljer dom tre åt så börjar man mer och mer fundera på va Sonyericsson ens tänkte när dom tog fram telefonen. Jag menar som kund och man står och väljer mellan dom två som kommer finnas så är det väl klart man väljer en telefon som har lite mer i sig. Prismässigt vet man ju dock ej i nu läget hur dom kommer liggga men enligt dom killarna från sonyericsson jag träffade på mötet för ett tag sen nu sa att dom kommer att ligga i samma prisklass som W595:an har gjort under sin tid.

Vill ni läsa mer om telefonerna så finns dom på Sonyericsson.com

 

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0