Serier igen..

Efter lite prat på vent sista tiden om serier och film så kom förslaget från en vän, ladda ner serien Reaper och titta på den är kanon bra. Sagt och gjort efter lite letade så hittade men dom första 12 avsnitten som redan kommit och började ladda ner.

Och Nu...  9 avsnitt senare och jag kan inte sluta titta..

Var verkligen ett kanon tips!

Annars har det diskuterats en hel del om den amrikanska industrin på serier varför dom gör bara ett par avsnitt av allt och sen lägger ner dom. Och slutsatsen av det var att får dom inte tillräckligt mycket tittare första avsnitten så är det inget och satsa på. Jag kan passa på att citera en vän under denna diskution, som jag faktiskt håller med om..

 " Amrikanerna är som ett gäng ungar i en sandlåda är dom inte störst och bäst så tycker om inte det är nåt att ha och blir lessna"

O när man funderar på det så har man verkligen sett jag vet inte hur många serier där dom bara har gjort högst 1 säsong och sen laggt ner.

Funderar lite på om man kanske ska starta en film/serier blogg.. Va sägs om det? Nån som är intresserad och hjälpa till och skriva lite?

Mer tankar nån annan dag...

over and out

and

Rock on!

Ps. Eli, Nu får du gärna kometera på min skrivning.. så kanske jag kan bli bättre på det :) .ds

Godbye till en kanon serie.. Jericho

image17

Då idag sa man hej då till en underbart bra serie, Jericho den bästa på länge om jag får säga kommer sakna den. Det har vart en sån där serie som har vart spännade, mystisk, action fylld.. Synd att dom har nu har bestämt att den är nerlaggd för gott.

R.i.p Jericho..

Bloggkartan...

Ett försök till att lägga in min blogg på bloggkartan.se

Jag har placerat min blogg i Vadstena på bloggkartan.se

Edit: Och det verkade inte funka.... :- (

Edit 2: Och Det funkade trots allt tog bara lite tid... :)

Veckan´s låt



Pink Floyd - Another brick in the wall

Serier

Varför är det så att när man börjar titta på en lovade serie så efter en halv säsong lr mer så lägger dom ner den? Jag undrar hur cheferna på tv bolagen tänker, jag menar det måste ju va rätt jobbigt och tids krävade att hela tiden komma på nya idér för serier, hitta skådespelare, spela in ett par avsnitt, sända ett par på tv, äh det vart inget bra den skrotar vi o börjar om. Jag menar varför inte ge det ett tag och låta folk komma in i det, oftast va jag vet så kanske man gör en kass början men den kan bli riktigt bra till slut. Man har följt bra många serier genom åren för att se serier komma o sen snabbt läggas ner o det är tragiskt.

Serier man följer för närvarnade och nuvarnde status:
  • Lost - Uppehåll tillbaka den 24/4 med ett avsnitt efter det ingen info
  • Smallville - Nästa avsnitt kommer den 27/3 med en forsättning på ett par avsnitt till iallafall..
  • Jericho - Ett avsnitt kvar som kommer imorrn den 26/3 sen är det hyllan som gäller. synd o tragiskt..
  • Stargate Atlantis - Ej Satt datum på nästa avsnitt
  • Terminator The Sarah Connor Chronicles - Nerlagd, tyvärr..
  • Prison Break - Upphåll, verkar bli en 4:e säsong men tid ej satt.
  • House - Nya Avsnitt datum satt 28 April.

Så då ser man att man har Smallville och ett avsnitt av Jericho att se framimot Annars hel dött på serie fronten om man inte hittar nåt annat.

fluidboy signar ut...

Årets första filmflopp...

Då har man vart o sett årets första film flopp... 10 000 bc.

Visste redan innan hade blivit sågad och var förberedd på att den skulle va dålig men jag ville ändå se den med egna ögon och bedömma, och jag håller med kritikerna och alla som sågat den som tusan att det var inte som man hade förväntat sig när man såg första trailern för ett par månader sen.

Min samanfattning och betyg:

Jag saknade verkligen den där känslan från mel gibson´s omtalade Apocalypto. Själva filmen var på nåt sett "klippt" fel tyckte jag, kort början halv långt mitt och ett riktigt snabbt slut. Annars var animationerna och miljöerna riktigt skapliga gjorda. Håller med Andrev Bergström på aftonbladets filmblogg att dialogerna haltade lite och inte hängde riktigt ihop. men det hänger samtidigt ihop med helheten av filmen.

Så ett slutgiltigt betyg på den
2 av 5 " Den kunde defienetivt vart en riktigt topp film om den gjorts rätt"

Nedräkning... jag längtar..

62 Dagar till Age of Conan

Snart är det dax... inte så länge kvar nu :)
RSS 2.0