Serier igen..

Efter lite prat på vent sista tiden om serier och film så kom förslaget från en vän, ladda ner serien Reaper och titta på den är kanon bra. Sagt och gjort efter lite letade så hittade men dom första 12 avsnitten som redan kommit och började ladda ner.

Och Nu...  9 avsnitt senare och jag kan inte sluta titta..

Var verkligen ett kanon tips!

Annars har det diskuterats en hel del om den amrikanska industrin på serier varför dom gör bara ett par avsnitt av allt och sen lägger ner dom. Och slutsatsen av det var att får dom inte tillräckligt mycket tittare första avsnitten så är det inget och satsa på. Jag kan passa på att citera en vän under denna diskution, som jag faktiskt håller med om..

 " Amrikanerna är som ett gäng ungar i en sandlåda är dom inte störst och bäst så tycker om inte det är nåt att ha och blir lessna"

O när man funderar på det så har man verkligen sett jag vet inte hur många serier där dom bara har gjort högst 1 säsong och sen laggt ner.

Funderar lite på om man kanske ska starta en film/serier blogg.. Va sägs om det? Nån som är intresserad och hjälpa till och skriva lite?

Mer tankar nån annan dag...

over and out

and

Rock on!

Ps. Eli, Nu får du gärna kometera på min skrivning.. så kanske jag kan bli bättre på det :) .ds
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0