Efter komentar, Project Updating...




And this is whats it´s all about right now... Project New Apartment 1.0

Då var det dax igen att flytta, fy satan så gött.. mindre men mycket billigare och det är ett stort plus för min ekonomi som inte är den bästa just nu och kommer väl inte bli särsilgt bättre på minst nåt år fram över, om nu allt går som planerat..

Inflytt i början på maj nån gång så fort allt blir klart och tider passar med hjälp från familjen och vänner :- )

Kanske lite annorlunda med den här flytten är att jag har tagit tag i arbetet själva som ni ser... och jag tänkte väl hålla er lite updaterade på va som har hänt och vad som kommer att ske :- )

Jobb noteringar:

Måndag den 28/4  ca kl 15:00

Anländer till längenheten för påbörjan av jobb. Börjar slipa tapeter och ta bort skruvar o annat ur väggarna, forsätter sen med spackelt.. blir klara runt 22:00 på kvällen

Tisdag den 28/4 ca 16:30

Lite bil åkande runt om istan för att hämta ut tapeter o handla grejor till dagens jobb.. änländer till längenheten först vid en 17:30.. börjar slipa men och tror att vi är färdiga.. vid en 19:00, dock under tidensgång börjar man fundera på är det inte lite för lite spackel kvar? ska vi göra spacklingen en gång till? ringer då en god vän och proffs på sånt här (inom yrket sen 03) .. talar om hur läget ser ut o han säger kommer om nån timme och tittar på det.. under tiden går en väl smaklig pizza ner.. och när man kommer tillbaka och proffset får ge sitt utlåtande och tips så är det bara och börja om :- ) som vi hade misstänkt men ska det göras så ska det göras bra. Och efter en liten bil tur igen för att hämta diverse verktyg och annat så sprang kvällen på till 01:15.

Onsdagen och mer kommer så småningom...

fluidboy signar ut..

Lite foton..

image19

image20

image21

image22

Var nere i hamnparken en sväng under kvällen och passade på att ta ett par bilder med telefonen, fint äntligen börjar det bli vår

Måndag ännu en gång..

Då var det måndag igen o ännu en ny vecka, känns rätt gött ändå faktiskt. Denna vecka känner jag att det måste tas tag i pluggadet, göra det sista på min engelska så jag blir av med den.

Helgen har varit rätt bra, haft lite allt möjligt för mig, allt ifrån sällskaps spel till skogspromenad och lite dator spelade.
Träningen har rullat på med, dock med en liten incident i lördags då man körde armar och bröst. Hade just kört klart bänken där jag faktiskt ökade med 5 kg från 50 till 55 kg, och skulle gå på flies. Då hände det, två lr tre repitioner in så vek sig armen och knäckte till axeln. Aj Aj Aj säger jag bara..och det känns forfarande idag men får väl se hur det blir under veckan, hoppas inte man får nåt bestående men.

Tog lite bilder under helgen med telefonen, dom kommer upp senare.. Nu är det snart dax för arbetsförmedlings möte.

Over and out :)

Gammal favorit serie dök upp igen...

  image18
Oh yeah, It´s back :- )

En av mina före detta favorit serier dök upp på internet härom dan, för nåt år sen gick den på Discovery Channel runt lunch tid så där och nån gång under eftermiddagen, kommer ihåg att man alltid följde den sen har den försvunnit lite och jag har missat o se den på ett tag ( pga att jag inte haft kanalen ) men nu är den tillbaka och jag hittade med dom säsongerna som har gjort och dragit ner :- ) så här ska tittas..

Annars är allt lungt, helgen är inte än riktigt planerad men vi får la se va det kan bli, det var prat om filmkväll från ett håll och det är aldrig fel.


Måndag morgon igen...

Denna morgon är nåt av dom ovanligare...

Sitter här framför datorn o läser dagens aftonbladet på nätet och det rör sig bara ett få tal tankar i huvet. Ilska, sorg. är några av dom, och en speciell sak med nu kan låter barrokt eller fel men det är i sånna här lägen vi ska ha dödsstraff i sverige!

Varför?

Enklelt svar!

Det är ju ett solklart fall, han har erkänt plus att det finns en hundra prosentig bevisning mot honom så varför inte. Plus att skulle nu han få fängelse eller vård så kommer han kanske ut om 10 till 12 år och kan göra samma sak igen. Får han då dödsstraff så tar vi bort den risken.

Jag tänker självklart på Anders Eklund 42 år som har kallblodigt tagit livet av två personer en kvinna och ett BARN!  Det gör mig så arg och förbannad och ilsken, och man läser i våra tidningar att han suttit tidigare på en resturang där han har varit stamkund och försökt få med sig nån ur den kvinliga personalen för att "köra" dom hem.. Han har ju för FAN haft uppsått till att döda dom med! Nu har inte dom inte än rubriserat handlingen mot lilla engla men jag tycker självklart det ska bli mord även om dom nu säger att det inte va planerat.

tankar och kramar går till englas familj o släkt...  Ni har verkligen min djupaste sorg!

fluidboy signar ut

Kl13:08 Editerat lite av texten efter påpekninar :) hoppas det blir vart bra.

Helgens Låt

Don Omar Feat. Tego Calderon - Bandaleros

Från filmen The Fast And The Furious: Tokyo Drift

Kanon låt...

Dagarna går...

Dagarna tycker jag bara försvinner iväg, pratade förut med eric.. om var dagarna igentligen och jag tror inte vi kom till nån bra förklaring, på tisdag är det dax igen för ett möte på arbetsförmedligen och det var faktiskt därför jag började fundera. Va har jag igentligen gjort dom sista tre veckorna sen sist?

Och jag har lustigt nog inget bra svar till det, dagarna har bara flutit på med gå upp, käka frukost, sitta lite framför datorn, dushen, iväg till farmor o farfar o äta mat, hem igen, tv, sova lite, dator, sova.. och så har dagarna rullat på. Dock en liten ändring sista veckan nu när man fick en liten spark där bak av Stavros som släppade med mig ner till gymmet här istan o fick mig att börja träna igen.

O jag måste erkänna det har kännts gött att komma igång med nåt igen ordenkligt, dock har jag fått under veckan lida för JÄDRAR säger jag bara, mina muskler var inte vana vid denna misshandling, så nu har jag haft värsta träningsverken i ett par dar.. nu börjar det som först släppa se hur det känns nästa vecka...

Har gåtts igenom lite filmer sista tiden med kan jag minnas:

27 dresses - Var rätt rolig, en typiskt slö rulle i soffan en söndags eftermiddag...
Cloverfield - En bra o rätt färdig komentar finns o läsa på http://www.canttouchthis.se/ då jag håller fullständigt med..
Mad Money - Också en sån där söndags rulle.. rolig humor.. okej.
Mr Magoriums Wonder Emporium - Nja kunde skippas... tummen ner
Run Fat Boy Run - Samma sak där.. okej men en söndags rulle som man bara ser en gång
Flood - En direkt till dvd film, Jag vet inte riktigt va jag ska säga om den, en katastrof film som dom har misslykats totalt med.. riktigt kass.

Resten av helgen som återstår har jag inte riktigt planerat än, har dock lite Engelska jag måste göra skriva en bokrecention på engelska + hålla ett fem minuters föredrag om den genom telefon så det måste bli gjort nångång börjarn på nästa vecka. Sen är det nästan dax snart med att sätta igång med min Svenska b med...

Men nu börjar klockan visa mycket.. dax och sova Gonatt..

over and out

fluidboy signar ut...
RSS 2.0