Onsdag...

Dagen var riktigt trevligt, upp vid 9, fixa till sig, té, ut genom dörrn, hämta nycklarna till bilen, gå vidare för att hämta den, in till motala, sitta på möte, ifrån möte till micke, från micke ner på stan för lunch på Chill out, höll på att få parkerings böter, klarade sig, ifrån stan, köpa fika, till micke igen för att slappa, hämta jim, fika med micke, jessica och jim, spela kort, hem till vadstena, hämta mamma på jobbet, hem och slappa, innebandy, hem, duscha, värma mat, titta på tv, sova...

thats my day =)

Massa bablande..

Hmm...

Sista tiden har man hört om företag som har fått varsla massor av folk 30 personer där, 20 här osv. Aftonbladet är fullt av det varje dag. En återkommade nyhet senaste tiden helt enkelt och det är inte kul alls. En mörk tid. Och det är deprimerade på nåt sett. Tråkigt att det går så dåligt nu att vår ekonomi är så dålig som den är.

Just nu sitter jag nog att tänker på Saabs situation man hör på nyheter och radio att dom är nära en konkurs. Att dom måste göra en omorganisering. Att dom nästan är borta som företag osv. Men det är väl så det är kanske? Att dom starkare företagen överlever i svåra stunder.

Dock satt jag och tittade på deras utbud av bilar, och jag ana varför just dom har gått så mycket neråt sista tiden så dom håller på att gå under, dom har inga intressanta modeller alls. Inget i jämfört med volvo eller audi som har en massa mer och erbjuda i modell väg än dom. Dom måste verkligen tänka om, skaffa fram andra modeller som kan passa fler.

Jag hoppas man kan se ljusning snart i allt.. och att saab klarar sig vidare..

Hej igen bloggen...

Det var väl ett par dar sen man skrev nåt här, dels för man inte har haft så mycket och skriva om direkt. Dagarna och veckorna knallar på som vanligt. Man är arbetslös, man går upp sent på dagarna och inte gör så mycket vettig. Har dock försökt att få tag på en praktikplats men har väl inte lyckats så jättebra. Dock så ringde arbetsförmedligen i fredags och frågade hur det gick, sa att det inte gick nåt vidare så nu vart man inskriven på Carendo (företag som jobbar ihop med ams) hette det visst som ska hjälpa till och cocha mig på nåt sett.

Satt på middag igår kväll hos m&p och käkade taco´s, det var riktigt gött kan jag lova. Länge sen man åt det. Hur som helst så slängde pappa ur sig nåt intressant, närmare specefikt ett 2 veckors projekt arbete i att skruva sönder och ta i sär ett par maskiner dom använder i sina anläggningar. Och det lät ju inte så dumt stå och skruva lite på dagarna i nån verkstad. Dock kom det bästa i att dom "maskiner" står i ödeshög på en firma så det innebär att jag måste ha bil till att åka dit, frågade då pappa hur jag skulle ta mig dit? Jo sa han, vi har ju 2 extra bilar på jobbet du kan nog ta en av dom. Så det innebär att jag kanske under 2 veckors tid kommer att få ha "tjänstebil" och det gillar jag massor!

Det var väl allt för det här inlägget, helgen är för annars väldigt lugn då plånboken ropar tom än :- )

Som vanligt mot timrå...

Rubriken talar för sig själv...


Igår kväll ringde pappa på mobilen och frågade snällt vad man hade planerat för lördagen, inget sa jag som vanligt för det har jag väl nästan aldrig, iallafall så hade han två biljetter över till dom platser han har i cloetta center under hockey säsongen och frågade då om jag ville ha dom, självklart! Hockey är ju alltid skoj att gå på (nåt sånt skulle jag aldrig ha tänkt på) Iallafall så jagade jag rätt på vännen ralf som jag vet inte har vart iväg så mycket på sånna här grejor sen vi själva spelade hockey i yngre år.

Då till matchen som jag tänkte iallafall detta inlägg skulle handla om, eller handla om... det var en ända står besvikelse! en skam, linköping va gör ni på isen igentligen?, vakna för guds skull!, sluta larva omkring och börja spela hockey för det ni håller på med nu är fan inte hockey! 

Jag skulle kunna hålla på i evigheter...

" Plottrigt, oskärpt, slappt, slött. Välj vilket ni vill."

Det är ett citat jag hittade på en blogg som handlar om just hockeyn ikväll, och skulle jag välja nåt av dom eller några av dom skulle jag säga "plottrigt och slappt" för det var precis det de va. Jag hoppas på en förbättring från Lhc när det gäller slutspelet och jag hoppas farsgubben min förlänger deras biljetter så man kanske kan få se minst 1 slutspels match.

För övrigt slutade matchen pinsamma 3 - 1 till Timrå.

I still love spotify...


Spotify har blivit för mig den nya media spelaren, använder inget annat nu mera. Och söker man på årtal så får man fram många av dom där gamla goda låtarna som man inte hört på länge allt från gamla hederliga 90-talare till det nyaste som kommit!

I Like =)
(som mickey brukar säga)

Sen vill jag ge en liten förklaring, texterna som jag kanske ibland lägger ut här har ibland en viss mening och ibland ingen alls gör det bara för att jag gillar dom. Ville bara förklara det om det är nån som undrar.

bla bla bla...

Veckan som har gått har varit bra, intressant. Som vissa vet har jag ju precis avslutat mina studier jag har gjort senaste halv året, och det har väl gått bra men kanske inte så bra som jag hade velat. Men jag är nöjd än då, får se det som ett snepp vidare i vidarutbildning.

När man blir arbetslös som jag nu har blivit och skrivit in mig igen på arbetsförmedligen så ska det skaffas praktik  detta har jag med gjort under veckan med halv goda resultat, kanske har fått ett ställe jag mycket gärna skulle vilja va på men som fortfarade är lite osäkert. ( blir ni nyfikna nu? ) dock tänker jag inte säga nåt mer om det för närvarade.

Helgen som är väl lugn än så länge inga planer som vanligt, tråk :( Så vill nån hitta på nåt säg gärna till! :)

.

Jag är lika hopplöst förälskad
Nu som då
Har samma glödande känslor
Det är bara så
Här går jag genom våra rum och väntar
Jag längtar med hela min kropp
Ja, här står jag
Lika hopplöst förälskad
Nu som då

......

Släng dig på tåget och kom hem
Jag kommer att stå där på perrongen
Och räkna varje sekund och minut tills jag får hålla om dig
Och dränka dig i kyssar

Bil Reklamer...


For the new Audi s4


For the New Audi A6

Det är Audi´s två senaste Bil Reklamer som jag är riktigt imponerad av.
Riktigt inovativa, häftiga och riktigt coola så där.
Var bara tvugen att visa som för er.

Måndag igen..

Då var det måndag igen... ännu en ny vecka på detta år, som alltid så springer tiden på riktigt snabbt.

Helgen finns väl inte så mycket att säga om fredagen spenderades kvällen i bilen då M&P ville ha en chafför till linköping för dom skulle på whisky provning som pappa hade fått biljettter till, åkte från vadstena vid en kvart i 6 in till motala först för att lämma av syrran hos hennes pojkvänn, hämtade upp brosan som slutat jobbet samtidigt och sen bar det av in till linköping efter det.

På hemvägen satt jag och brosan och diskuterade va vi skulle fixa för mat för kvällen, vi kom fram till att pizza var nog den smidigaste lösningen så när vi kom hem från linköping gick bilen raka vägen ner till vencia där vi hämtade upp pizzorna och sen hem och satte oss och åt. Vid halv 10 ringde pappa och sa att dom var färdiga och vill ha taxi hem, så det var bara och sätta sig i bilen o köra. Var hemma igen vid halv 11, 11 typ.

Lördagen spenderades i goda vänners sällskap med bio, lite mat, tv spel, kort spel och bara trevligt sitta och prata minnen =)

Söndagen togs det lungt hela dan... soffan, vid datorn... bara soffande =)

En riktigt trevlig helg måste jag säga...

The movie list...

For this year begin to be very long...

Transformers 2
Star trek
G.I Joe
Crank 2
Night At the Museum 2: Battle of the Smithsonian
Angels and demons
Fast And Furious
Race To Witch Mountain
Up
X-men: Wolverine
Push
Taken
2012
Knowing
Terminator Salvation
Harry potter and the half-blood prince
Inkheart
Ice age Dawn of the dinosaurs
The Pink Panther 2
Land of the Lost
Monsters Vs. Aliens

Ser framimot detta film år, kan bli riktigt intressant =)

The snow is back!







Och så här ser det ut i lilla vadstena förnärvarade, snön bara vräker ner =)

Mysigt!

Turn back the clock...

Det är ungefär vad jag har i tankarna just nu...

Vi har nog alla nångång tänkt samma tanke va skönt det vorre om man kunde på nåt sett vrida tillbaka tiden få nåt ogjort som man verkligen ångrar. Och jag ska erkänna att jag har nog ett par sånna saker som jag verkligen skulle vija kunna ändra på. Saker som jag inte är så stolt över. Saker som jag i efterhand har kommit fram till inte var så smarta.

Men men...  tyvärr går ju inte det hur mycket man än vill... gjort är gjort.

dock kan man ju se på det som vi är inte perfekta man gör sina små sne steg.

Men alla förtjänar en andra chans right?

Nyttig...





Det är va jag har vart och handlat ikväll....
 
Jag har under dom tre sista veckorna tagit till en ny "levnads standard" kan man säga. Jag bestämde mig för att jag skulle skära ner på allt va godis och dricka hette under veckorna och jag måste säga att jag har lyckats rätt bra, har bara under helgerna tagit en pizza eller käkat nåt godis av nåt slag. Dock måste jag erkänna att jag har känt en viss naggade känsla av socker behov under kvällarna när jag suttit vid datorn eller tv:n, men skam den som ger sig det här ska jag forsätta med!

Planer för framtiden...

Som jag skrev i förra inlägget så vet jag inte riktigt va jag vill göra här i levet, och jag är väl inte ensam om det. Finns nog många här i livet som går omkring och inte vet riktigt va dom ska göra. 

Jag hade planer iallafall förut att bli nån butiks chef av nåt slag, kanske nån försäjlnings chef kanske... Det var därför jag i mitten på förra året ville plugga på en utbildning som började i motala för just butikschef. Men av att jag kanske inte varit så duktig i skolan när man gick gymnasiet så fick jag ett nej därifrån och gick istället till komvux för att just läsa upp dom betyg jag saknar för att få ett helt godkänt betygs dokument för att kunna läsa just vidare till en högre utbildning.

Då jag har läst sen september förra året så har jag klarat av 2 av 3 ämnen som jag tog åt mig då. Alla ämnena har ska jag säga lästs på distans och det är väl inte världens enklaste då jag vet om kanske inte alltid har nåt vidare självdiciplin.

Under den här tiden med så bestämde jag mig för att ta mitt körkort, som jag förövrigt självklart har tagit! efter det så har väl lite av ett bil intresse vuxit fram, och då började man självklart fundera på om jag inte ska ta mig in på den banan, det är ju forfarade butik liksom.

Annars vorre det kanske trevligt att få ha ett jobb som innebar att jag skulle få sitta mycket i nån bil, ligga ute mycket på vägarna och köra...

Som sagt jag är lite virrig och vet inte riktigt va jag  ska hitta på... mycket jag kan tänka mig att jobba med men vet inte riktig va jag ska välja.

Mitten på denna vecka...

Det är otroligt va veckorna går fort, det är redan onsdag igen, Dagarna springer iväg tycker jag och ändå så har jag börjat gå upp skapligt och när jag säger skapligt så menar jag mellan 9 - 10 på morgonen. Det tycker jag iallafall för mina dagar är bra.

Jag försöker va ganska produktiv på dagarna nu, jag har bland annat förra och den här veckan jobbat med mina sista uppgifter på plugget, letat lite praktik plats som ams nu kräver av mig att jag ska hitta, dock går det väl lite så där med det.
Vet inte riktigt vad man leta efter elller var man vill vara nånstans.  Men vi får väl se om jag kan hitta nåt där jag kan tänka mig att jobba. Jag har en del planer va jag vill göra men är ändå lite förvirrad och vet inte hur jag ska gå till väga för att uppnåt det.

Till helgen skulle jag vilja hitta på nåt, inte bara sitta hemma. Jag skulle vilja sätta mig i en bil och köra nånstans hälsa på nån kanske. Eller få sällskap funkar med inte va hemma själv iallafall...

Ha en forsatt trevlig Onsdag!

Hemlighets makeri no.1

hmm..  va kan det va? Kan du gissa?
Jag talar om amrikanarnas största stund framför tv:n någonsin...  ringer det nån klocka?

Inte?

Du kan få en ledtråd till... Män som springer runt och jagar varandra och det är en liten boll inkluderat... 

Nu då?

Har du inte kommit på det nu så talar jag om en av Usa´s största sporter, Amerikansk fotboll och Super Bowl. Till det så hör ju en av deras just största hemlighets makri, reklamerna i pauser m.m... den är svindyr, visas på bästa sändnings tid och miljoner tittar på den. Till det här hör ju allt från reklam för filmer till bilar. Så nu på morgonen när man besökte Apple's hemsida som för övrigt har en sida där nya trailers för filmer visas så har det självklart dykt in ett gäng snuttar på dom nya filmerna eller som dom så fint kallar det "tv spots" för ett gäng olika filmer.

Det jag är mest exalterad över i filmväg och det jag ser framimot mest måste ju bara vara detta:



Yes du ser rätt ... det är den nya Transformers: Revenge of the Fallen och jag måste säga att jag såg trailern för ett tag  sen nu och jag är mäkta imponerad :)


Över annat så har det ramlat in "Tv spots" från följade filmer.

Star Trek
Fast and Furious
Angels & Demons
G.I. Joe: Rise of Cobra
Land of the Lost
Race To Witch Mountain
RSS 2.0