Lägenhets nytt!

I helgen som för övrigt har vart rätt lugn så har jag fått lite gjort faktiskt... Köpte förra gången jag var på ikea ett par krokar i metall som jag tänkte ha som klädes upphäng, hade då efter inte ork att göra nåt åt det men i helgen tyckte jag det var dax att få lite ordning på min hall och så här vart det.




Fick ochså upp min anslagstavla brevid :)


Och så här ser det ut i hallen nu :) Godkänt?

This is how i feel right now...



Just nu känner jag mig misslyckad och åt skogen dum i huvet.
Sabbat nåt jag verkligen tyckte om och hoppades på så mycket. och gör forfarade.
Jag vill inte ge upp bara så där.
Jag ångrar verkligen djupt va som hände och skulle göra allt för att få det ogjort.
Jag fattade inte va det innebar just då så förlåt än en gång!

Jag vill börja om från ruta 1.
Bara glömma allt som hänt och gå vidare
Ska verkligen 1 sak få förstöra det vi hade?
Jag hoppades på att det vi hade betydde mer än så.

Men just nu är bollen din va du vill.

Filmlistan 2009...


Det kommer mycket bra nu under 2009... och det ska bli intressant och se vilka som blir höjdare och vilka som blir kalkoner... :)

Här ovan är iallafall ett urval va som kommer :)

Jag föll för reklamen...


Jag har sista tiden på tv:n följt reklamen om vin från australien och har länge gått o funderat på hur dom där vinerna är... dock hör till saken att jag igentligen inte är så förstjust i vin men har sista tiden mer och mer börjat dricka iallafall vitt vin som smakar någorlunda bra :)

Så härom dan gick jag faktiskt och köpte två flaskor vit vin på bolaget som jag nån dag ska korka upp
Så nån som vill göra mig sällskap nån kväll med lite vinprovning och middag? ;)

Senaste tidens "Jag vill ha!" saker...

Massor man vill ha...

Senaste tiden har jag velat framåt & tillbaka om vissa saker jag vill ha till både mig själv och lägeheten... det har vart allt från sängkläder till ny tv, och det är mycket jag fortfarande funderar på att köpa. Men igår kväll hitta jag en sakt till att adda till listan jag vill ha! Och det var hemma hos Mattias (micke´s bror) som jag var hos igår kväll och käkade pizza och tittade på idol.. (grattis kevin) iallafall så hade han vart på jysk ett par dar innan och hittat denna häftiga stol...


Jag tyckte den var så häfig, det är tygligen en liten stol man kan ha framför tv:n och sitta och mysa i men det roliga med denna är att den innehåller 2 högtalare och en stor bas i ryggen och den går att koppla till mp3 spelare, tv spelet... är det inte tufft :)

Denna heter Spelstol GAME och finns på jysk för bara ynka 650:-

Årets julklapp... jag skulle lätt köpt en om jag haft lite mer plats... :)

Dokumentärer...

Har senaste dagarna via aftonbladet och via en annan sida som heter vbs.tv som är nåt typ av dokumentär film bolag som jag har fattat det följt lite olika dokumentärer om olika ställen som tex. afganistan & Nord korea och det är rätt interessant igentligen att se hur folk har det i världen.


Vbs.tv

En liten bil tur...

Eftersom kvällen var sån planerat att jag skulle köra på m&p som skulle på julmiddag med pappas jobb, då jag har läst en väns blogg om att åka bil i mörket själv med bara musiken som sällskap så ska jag nog smita iväg en sväng med bilen framåt kvällen och bara ta en tur på småvägarna ute på landet... hoppas dock att pappa har fått tillbaka v70 igen som har vart i norge hela veckan.

Så det ska jag nog göra ikvälll... :)

Swopoholic?

Vi har alla hört om folk som har sålt allt dom äger för att börja ett nytt liv, förändra sina liv men detta var nåt helt nytt som jag hittade på aftonbladet. Och när man tänker efter så är det ju faktiskt en lite kul grej att göra, få in nåt nytt i hemmet liksom :) Frågan är skulle du göra nåt sånt här? 


Bilar jag kört hitills...

Hmm... gick och funderade häromdagen på vilka bilar jag kört igentligen sen man fick körkortet och innan med för den delen och kom fram till följade...

- Volvo v70
         - 08:an
         - 05:an
         - 00:an 
- Suzuki Grand Vitara
- Mercedes 220E
- Volkswagen golf
- Volvo v50
- Volvo s80

vilka bilar har du kört i dina dagar? har du koll?

Edit: Då var det dax för farsgubben att byta bil igen... bara 9 - 10 månader efter han köpt den... Nu var det tygligen dax att byta till en Volvo v50 Entanol/Bensin bil... och med manuell växel... så det kan ju va trevligt :)

Helgen

Denna helg som varit har varit rätt hyfsad... och ska väl dra en liten sammanfattning...

Fredag:

Var riktigt lugn, satt nästan hemma hela kvällen förutom en liten sväng in till motala för att lämna av brosan hos hans flickvänn... annars satt man framför datorn och tv:n hela kvällen och bara slappade...

Lördagen:

Lördagen började rätt lungt, slappade... var inne i motala en sväng och hämtade brosan igen för under kvällen så var det planerat att vi skulle ha 50-års kalas hemma för pappa så hela familjen skulle va med, vände hem en sväng efter det och svirade om till lite finare kläder och sen tillbaka till familjen vid en 5-tiden...

Spenderade nästan hela kvällen hemma med god mat och prat med släkten. Eftersom jag inte drack nåt under middagen och innan så satte man sig i bilen vid halv 10 - 10 och åkte bort till markus, lisa och isa som satt och spelade tp... var riktigt trevligt faktiskt...  Så kvällen var riktigt bra faktiskt... =)

Söndagen:

Söndagen vart det att hjälpa pappa att köra in dom bord och stolar han hade lånat från jobbet, kvällen spenderades i motala hos mickey med lite gears of war spelade och snackade plus ett litet impuls besök på mac donken. På hem vägen från motala så bestämde jag mig för att ta ett par små vägar tillbaka till vadstena och åkte ut mot fivelstad.. var riktigt skoj att bara trycka lite på gasen och låta bilen fara fram på snirkelvägarna.

Väl tillbaka på rv50 så forsatte jag mot vadstena och när man kommer in till stan så blir det som bekant 50... tänkte väl inte så mycket på det då klockan var halv 1 nästan så höll väl max 60... och när man kommer närmare in till stan så blir det 30 på vissa delar... och vem tror du inte står precis efter dom skyltarna om inte farbror polisen, vart mäkta förvånad kan jag säga när jag såg bilen... då jag höll runt 60 så fick jag bromsa in ganska kraftig för att komma ner i 30... Och självklart när jag gjorde det så råkade jag nog med väcka ett visst intresse hos farbror blå som då bestämde sig för att "flytta" på sig och köra efter mig en bit för att se så jag inte körde för fort. och att jag körde för tillfället pappas nya v70 gjorde väl inte sagen bättre... ny bil, ung förare... honom tar vi tänkte dom nog... men ikke! denna gången klarade jag mig.. men jag ska nog ta det lite lugnare oavsätt tid på dygnet :P

Det var väl min helg...

hur har eran varit?

Musik..

Senaste tiden så har det blivit en hel del musik lyssnade, både när man vart ute och kört och så hemma framför datorn... Poängen i det hela är att jag har kommit in i en liten rock period och tänke därför dela med mig av senaste nerdraget.


Just det Bandit Rock vol.4

En riktigt bra skiva faktiskt...
RSS 2.0