Ikea kostade mig mer pengar..

Ush...

Va sur man blir ibland...

Jag berättade härom dan att överdragen till mina stolar inte var med i paketen som jag trodde dom skulle va, sagt o gjort under fredags eftermiddagen i en paus till flyttningen man fick hjälpa till med så gick ett snabbt besök in till ikea och koll på va tusan som hade hänt. Och när jag då kommer in där o pratar med en dam i information då visar det sig att dom inte ingår utan man får köpa dom till... VA? Det kunde ju nån informerat mig när jag köpde dom först! Lite små iriterand och sur så var det väl bara och bita i det sura äpplet och inhandla sig två överdrag, det var 140:- till där..

Fredags kvällen annars spenderades till att hjälpa till med en del av det som var kvar av flytten sen lite bilåkade och upphämtade av mor och far som hade vart på fest.

Lördagen var väldigt lugn med, hämtning av den bordsskiva man hade beställt, övnings körning och grillning med mor och far..resten av kvällen låg man i soffan o halv sov : - )

Slutsumman av hela det här projektet slutade så här...

Barstol x2         525/1050:-
Ben x2              199:-/398:-
Bänkskiva        700:-
                          -----------------
total:                     2148;-

Och det är inte så farligt tycker jag :- )  

allt för det här nu...

/ over and ou

ps. bilder på det kommer så småningom... ds

Ikea has done it again...

Idag ramlade lönen in från förra och en del av denna månades jobb in.. då jag en längre tid funderat på att göra lite som en bekant till mig.. bänkskiva med ben och två bar stolar till.. för att få upp dator o annat på för att spara lite utrymme i min lilla lägenhet..

Så igår frågade man sin mor om man fick låna bilen ( som polaren själklart fick köra ) o det var väl inga problem.. så vid en 11 - 12 bar det av till linköping för inhandling av det man skulle ha..

Väl inne i linköping o på ikea så började jakten efter det man skulle ha.. o för en gångs skull gick det rätt bra.. ända tills man kom till avdelning, hittade stolarna o såg lappen ( Utgående vara, slut för närvarade bla bla ) Nej nej nej. tänkte man då.. det får ju inte va sant... men efter ett prat med en av säljarna och ett telefonsamtal ner till lagret hade dom 2 kvar... dom 2 sista.. puhh... snacka om tur, resten av resan gick bra.. Axel ( polaren som var med ) skulle titta på lite nya xbox spel och det fick han, NHL 08 och Army of two.. betyg och sånt kommer senare på dom två. Bänkskivan är också beställd o snart färdig, ska hämtas ut på fredag.

Happy ending? right?

NOOO...... i don´t think so..

Klockan börjar gå lite efter midnatt o man sitter här och tittar på tv.. surfar omkring lite.. får idé:n på att man kanske ska försöka sig på att testa sätta ihop en av stolarna man har köpt.. glad som man är börjar man packa upp en av paketen.. o inser snart var tusan är överdraget till sitsen? monteringen var inte så kompliserad efter lite trixande så fick man ihop den :- )

Så här sitter man med en stol som saknar överdrag? va gör man?  Bara dra sig in till linköping på fredag o hämta ut en...

hmm... undrar om det är så in det andra med.. vi får undersöka det imorrn.. nu blir det nog nån film lr serie sen sova..

 / gonatt

På tal om dyra saker...

Mer grejor från Bang & Olufsen


Mobilen Serene
Så otroligt snygg, o cool... men så otroligt dyr...
Ny pris: ca 11.000:-
beganad: 5 500:- till 3000:-

Vill ha :)

Hemtelefon...

Kom på att man har ju skaffat hem telefon men inte skaffat nån telefon än... kanske man skulle hitta nån snygg så man kunde ta i bruk sitt telefon nummer :- )


Kanske det här vorre nåt... :- )
Dyr hemtelefon från Bang-olufsen...

Eller har nån annan nåt tips på var man kan hitta schyssta hemtelefoner?


Borta?

hmm.... Kom just på att jag har förlagt min data kabel till telefon nånstans..... jag vet att jag letade efter den för ett par dar sen men sen glömde jag av den igen.. men vart nu påmind när jag tänkte på jobbet o ny musik i nallen... var kan den har tagit vägen? irriterade...

Mer penga spenderade...

På prio listan har länge legat att få bort mitt skrivbord o få upp en bänk med två eller tre barstolar för få det lite snyggare här inne så innan man inhandlar sig en ny tv, ska detta inhandlas först.


Två sånna här till bänken..


Bänkskivan som kommer troligen inhandlas från vårat eget snikris i stan eller nåt av bygg butikerna i motala.. ( som jag ska besöka under veckan om jag hinner )

Plus ben till det självklart...

I listan från ikea ligger nog med lite ny tavel belysning då mina andra verkade lägga av och när jag flyttade beslutade att kasta dom i soppåsen måste nya inhandlas..  :- )

Dax för några rader igen kanske?

Kanske dax för en avdammning av den här bloggen igen då, var ett tag sen man skrev nåt här sist...

En del har hänt sen sist, jobb har hittats eller i allafall sommar jobb och en del extra så extra pengarna börjar rulla in på kontot så här till sommaren som var ett par veckor men sen försvann med nån vecka skit väder och så klart en regnig midsommar dag.. oväntat? nä inte direkt...

Trivs rätt bra här i lägenheten trots lite gnäll från min sida om köket ( som jag forfarade inte har tagit tag i ) borde kanske göra det snart. annars är allt sig likt..

Dock har jag gått i lite tankar sista tiden och inskaffa mig nåt skoj till sommaren som man kan leka med.. hittade då polarens båt som visst var till salu... det hade ju skoj, men efter en sväng till banken och inläming av låne papper vart det nej där, men en glad min från fars gubben som tyckte jag var dum i huvet att ta lån när man inte har nåt fast jobb och det är väl lika bra det...

Då funderar man ju på va man ska lägga pengarna på iställe, har ju funderat på att köpa ny tv ett tag..



Hittade då denna på Expert, som är nära och bra här..
 
* 42" HD-ready Plasma
* 20000:1 dynamisk kontrast
* 3 HDMI-ingångar
* DVB-T mottagare
* SRS Trusurround XT
* Standby: 1W On: 310W Årsfrb: 283kWh
För bara: 7.999:-

Lät väl rätt bra tycker ja.. så det blir nog o knalla ner i veckan och kolla efter :- )

RSS 2.0