Ikea has done it again...

Idag ramlade lönen in från förra och en del av denna månades jobb in.. då jag en längre tid funderat på att göra lite som en bekant till mig.. bänkskiva med ben och två bar stolar till.. för att få upp dator o annat på för att spara lite utrymme i min lilla lägenhet..

Så igår frågade man sin mor om man fick låna bilen ( som polaren själklart fick köra ) o det var väl inga problem.. så vid en 11 - 12 bar det av till linköping för inhandling av det man skulle ha..

Väl inne i linköping o på ikea så började jakten efter det man skulle ha.. o för en gångs skull gick det rätt bra.. ända tills man kom till avdelning, hittade stolarna o såg lappen ( Utgående vara, slut för närvarade bla bla ) Nej nej nej. tänkte man då.. det får ju inte va sant... men efter ett prat med en av säljarna och ett telefonsamtal ner till lagret hade dom 2 kvar... dom 2 sista.. puhh... snacka om tur, resten av resan gick bra.. Axel ( polaren som var med ) skulle titta på lite nya xbox spel och det fick han, NHL 08 och Army of two.. betyg och sånt kommer senare på dom två. Bänkskivan är också beställd o snart färdig, ska hämtas ut på fredag.

Happy ending? right?

NOOO...... i don´t think so..

Klockan börjar gå lite efter midnatt o man sitter här och tittar på tv.. surfar omkring lite.. får idé:n på att man kanske ska försöka sig på att testa sätta ihop en av stolarna man har köpt.. glad som man är börjar man packa upp en av paketen.. o inser snart var tusan är överdraget till sitsen? monteringen var inte så kompliserad efter lite trixande så fick man ihop den :- )

Så här sitter man med en stol som saknar överdrag? va gör man?  Bara dra sig in till linköping på fredag o hämta ut en...

hmm... undrar om det är så in det andra med.. vi får undersöka det imorrn.. nu blir det nog nån film lr serie sen sova..

 / gonatt
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0