Platespotting...

Gör du det med? Vilket nummer är du på isånnafall?

Okej, jag har fallit för det med, och det är platespotting... många av mina vänner har jag hört hållt på med det att dom letar siffror på alla reg skyltar där ute. Och jag måste säga att jag var imot det från början, vadå hålla på att leta dom där nummrena, men efter att ha sett 2 nummer på rad ganska snabbt så bestämde jag mig för att försöka jag med. Så just nu håller jag desperat leta efter 003...

Allt om detta "platespotting" hittar ni på http://www.platespotting.com/ps/

Tom rubrik...

Fick det bli för jag vet inte riktigt va jag ska skriva detta inlägg under, tänkte sumera helgen och veckan som gått. Helgen som var det ju planerat att jag skulle ta med mig en del av mina vänner och åka iväg en sväng, och så vart det med. Det bar av till Norge och oslo.

Fredagen började ganska tidigt, hade satt klockan på 08:00 för att ringa in till praktiken/jobbet för att meddela att jag tog dagen off, gjorde det och sen ställde om klockan och somnade om till 11-huget då man gick upp och gjorde sig iordning, te, mackor det vanliga sen ner och sätta sig i bilen för att dra bort till okq8. Var verkligen tvungen att dra av skitgrisen till bil innan vi åkte, hämtade därefter upp eric och sen vidare in till motala för att hämta upp micke och jessica. ( Jim backade ur i sista stund, mycket tråkigt, en annan gång för dig grabben men ut ska du nån dag! ) iallafall så vart det ett besök på bolaget innan vi satte oss i bilen och styrde mot oslo.

Resan dit var mycket trevlig, dock verkade vår gps fått lite "tupp juck" ibland och ville inte alls dit vi ville. men efter lite strul en o annan paus med mat, shopping.. osv så var vi framme vid 8 - 9 på kvällen =)

Lördagen spenderades på stan i oslo, med en fika lite rundtur och en del fotande. =) ( dock fanns det en del "folk" som inte uppskattade detta fottande helt )

Uppe i lägenheten sen så spenderades kvällen med god mat, dricka, kort spel och tv tittade, vi fick med påhälsning av en viss annelie. Det var trevligt.

Söndagen spenderades mesta dels av dagen i bilen på väg hem, en del stopp för mat och annat gjordes på vägen.. var hemma vid en 7 tiden =) En riktigt trevlig helg som måste verkligen göras om nån dag!

Veckan har annars flytit på rätt bra, gått fort som vanligt, praktik som vanligt =)

Ps. Tänker på Dig!

Aftonbladets bilblogg...

"Vi biljournalister brukar beklaga oss över alla halvnakna tjejer som "förgyller" nya
bilmodeller på bilsalongerna. Det är pinsamt, både för oss och för flickorna.

Gubbsjukt.

Men när Måns Zelmerlöw omger sin med vulgära dansare i Melodifestivalen.
Då är det ingen som reagerar. Och han är väl ändå inte gubbsjuk, än. Och inte hans fans heller.
Eller?Unket var det i alla fall. Tur att han inte vann, och drog iväg till Moskva med eländet."


Så står det i bilbloggen på aftonbladet, och jag har med läst ett liknade inlägg på ett forum där det här just diskuterades. Och jag tänker, jag håller med jag stödjer både bilbloggen och inlägget på forumet jag pratade om att bilar och "lätt klädda" damer verkligen inte hör ihop, Visst jag har läst ett antal inlägg där det sägs att va tusan damerna väljer väl själv om dom vill vara med eller inte? Ja det gör dom väl, men ska man inte ställa sig nån typ att fråga är det rätt av bilföretagen att proppa på att det ska vara väldigt "avklätt" ?? Jag själv tycker det är väldigt galet, visst det får gärna vara nån dam som visar bilen men då ska det vara med lite mer kläder på.

Vanlig Kombi..



Nu ska göra som Lilla har gjort i sin blogg om bilar. Prata om en mer och mer vanlig bil på våra vägar, jag talar om Volvo v50. Jag har som alla vet fått praktik och därför kör till och från Borghamn varje dag, detta har innebärt att man mer och mer har börjat titta på va för bilar man möter eller kör ifatt och det har slagit mig att v50 börjar bli riktigt poppis bland folket där ute. För jag möter minst 2 - 3 sånna bilar per dag. Eftersom jag själv tycker det är en underbar bil att köra så blir man så där glad av det, finns fler där ute som gillar den :) Jag måste bara tillägga att man ser också mer och mer nya volvo v70 ute på vägarna och det är ett plus med.

Puts veck?!

Hmm...

Var kan dom vara? Just nu känner jag mig lite som eric för ett tag sen när man läste om att han hade "tappat bort" sin gps och nåt mer va det nu va... för jag har lyckats med att tappa bort mitt fina fodral med musik skivorna och den kabel jag kan koppla mellan streron i bilen och telefon. Fattar inte var jag kan ha lagt dom... Har jag otur så har pappa eller nån av hans arbetskamrater som har haft bilen lyckats städa bort det på nåt sätt. eller om han helt enkelt har lagt ur grejor ur bilen och dom två sakerna har "råkat" följa med.

iallafall så är det nog bäst att jag hittar dom snart om vi ha nåt att lyssna på när vi ska åka iväg på fredag =)

Förklaring..

Kanske skulle förklara lite närmare va förra inlägget handlade om..

Det handlade helt enkelt att jag efter dom 5 sista månaderna hemma då jag pluggat har fått en praktik på ett företag som heter Nordic Aircraft i borgham, där jag trivs kanon och tycker det är riktigt skönt att äntligen få ut och göra nåt. Hoppas verkligen på en forsättning efter praktiken kanske tom en fast anställning?

Senaste veckan...

Har varit bra men jobbigt, att gå upp tidigt och jobba hela dan när man förut har sovit länge o tagit det mest lungt hela dan så är det en ordenklig omställning, kan säga att man har sovit riktigt tungt på nätterna :- )

Annars så har det varit bra fått göra lite allt möjligt. Riktigt trevligt gäng som jobbar där!

Helgen annars ser ut och bli lugn... pizza lite tv kanske nån film :)

åter kommer med lite mer skrivade imorrn kanske..

Presenter!

Hey!

Som alla vet så fyllde man ju 25 igår, bara 5 år kvar till 30 som pappa skojade om igår :P  Men iallafall så var det en trevlig kväll med familjen och en del av släkten. Till maten serverades det enkel och god smörgås tårta och till fikat efter så vart det min absoluta favorit tårta Prinsess =)

Och då till det jag tänkte ta upp i detta inlägg, lite av presenterna som jag fick... och det var...

En otoligt fin Wassermaxx aka Sodastreamer som jag har önskat mig =)

Till annars så fick jag lite pengar plus att jag vid ett senare tillfälle fixa en till bordsskiva till mitt kök med tillhörade ben och 2 barstolar från ikea.

Till allt så var det en bra födelsedag =)

Ps. Tackar igen alla för alla grattis man fick under gårdagen...

Torsdag..

Det har varit en händelserik dag, upp vid 6 (sov 4 timmar inatt), sätta på té,starta datorn, musik, Knight rider, duscha, fixa till sig, ut genom dörren, hämta bilen, åka till motala,sitta på möte, ifrån mötet,  väkte jim, hämt mat på chillout, såg på Lost och Twilight, bilen till micke, snacka lite, hem, hämta mamma på jobbet, lämma av mig själv hemma, prata med markus, simhallen, simma lite, bastu, hemåt igen, vek av till pizzerian, markus bjöd, äta lite, hem, soffan, datorn, soffan, tv, gå och lägga sig vid 2 tiden.


Thats that day =)

Miss av 2 filmer?

Jag tycker jag har rätt bra koll på vilka filmer och serier som kommer ut på nätet och tv:n ( nörd! jag vet) :P men iallafall så satt jag och surfade runt lite på en av dom sidor som man kan "hitta" filmer och annat ifrån och insåg plösligt att jag både missat att filmen "Taken" hade kommit och " The Mutant Chronicles" och jag fattar inte hur det är möjligt, det som är mer fundersamt att båda finns som trailers på apple´s hemsida där allt annat visas och där är det "premiär" i april och nu i slutet på mars? Hur är det då möjligt att dom redan finns ute i dvd? Det är för mig ett mysterium!?

 Och appro på filmer så kan vi fylla på årets film lista med ett par titlar till..

Dragonball Evolution
Ghosts of Girlfriends Past
The Objective
Funny People
The Taking of Pelham 123
Echelon Conspiracy

Info och annat finns bla. på
http://www.apple.com/trailers
http://www.imdb.com

Ny Design igen...

Då har man gjort en liten updatering av designen på bloggen, hoppas den nya är bra. Det tycker jag iallafall. Ville ha en vit bakrund med ändå nånting på sidorna och har letat som tusan efter lite olika designer men hittade denna till slut. Hoppas ni gillar den som sagt och är det några fel på den så får ni väl säga till : )

.

Man hade lovat bättre väder,
det kommer bara regn.
Det är ett hederligt gammalt lågtryck,
men vi är äntligen på väg.
Så här kommer vi nerför Autobahn,
genom ett regnigt Europa.
Men vad gör det?
Huvudsaken är att Du är med.

Vi hade tänkt oss lite solsken,
få möta våren eftersom.
Ta oss långsamt ner mot kusten,
via Route Napoleon.
Men istället flyter vi nu fram,
genom ett regnigt Europa.
Men vad gör det?
Huvudsaken är att Du är med.
Genom ett regnigt Europa,
rullar vi fram.
Genom ett regnigt Europa,
Du och jag.
Genom ett regnigt Europa,
talar vi om livet,
och Du kysser mig ibland.

Vi får ta dagen som den kommer,
vi ska njuta av varann.
Om Du berättar om dina drömmar,
så ska jag tyda dem om jag kan.
Och under tiden passerar vi
genom ett regnigt Europa.
Men vad gör det?
Huvudsaken är att Du är med.
Huvudsaken är att, älskling, Du är med.

Försäkringskassan i ett nötskal?

Hmm, jag måste först med detta inlägg säga att jag har läst en av mina vänners blogg om försäkringskassans lustiga system och deras logik som det inte finns nån alls och nu måste jag verkligen hålla med om när jag själv råkat ut för deras lustiga logik och system.

1 dag fel och inga pengar...

Damm!! ...

Inget ord, ingenting för att rätta tiil det... tack för den! 

När ska jag nu kunna betala mina räkningar?!

Hyfsad helg..

Dax att skriva ett par ord igen..

Mesta dels av helgen har vart lugn som vanligt med tv:n och datorn.
Varit hemma hos M&p och käkat lite. Alltid gott med deras hemma mat :)

Fredagen vart lite annorlunda dock, på kvällen ringde Axel en polare och ville ha med mig ut på harrys sa att jag inte hade några pengar men han insisterade på att han bjöd på på kvällen så det var hyggligt, Och kvällen var trevlig men ett par öl och dra runt dom lurviga på dansgolvet som det kallas :)

Veckan som kommer ska man bland annat.

  • Träffa Carendo.
  • Åka till Mjölby och söka jobb på expert. (Pappas tips)
  • Ringa till resurs bemaning.
  • Hitta några nya jobb att söka.
  • Spela innebandy Tisdag, Onsdag
Det är väl lite av veckans planer.

Och på fredag blir man 1 år äldre =) de ni!
RSS 2.0