Jobb..

Har väl inte så mycket att säga förutom att man jobbar en hel del nu, Det är både gött och lite jobbigt när man inte är helt van efter att ha vart arbetlös en hel del.

Julen har vart bra, den spenderades hemma hos m&p i vanlig anda med mormor & morfar. God mat och trevligt sällskap. Vart dock lite besviken på att vårat vanliga julmagget inte vart nåt :(

Julklappar fick man med, lite nya knivar till köket som man önskat sig, en ny välbehövlig vattenkokare fick man med. Sen var det vanliga med i paketen pengar och godis =)

Men det har vart en trevlig jul och jag hoppas på en bra forsättning med =)

Till er alla från mig så önskar jag er ett Gott nytt år och god forsättning!

We are a team not a one person game.

Skjorta på jobbet går inget bra, chefen verkar inte gilla det helt.
Dagarna på jobbet sista nu har varit rätt lugna lustigt nog, idag har det varit helt tomt typ. Men det är skoj att jobba ändå.

Försäljingen går bra, dock är man lite små iriterrad att det ska va så inriktad allt på siffor hela tiden, den enklide vad han har sålt, tycker det är miss visade då man oftast tar betalt för nån annans för jobb. Vi jobbar ju ändå som ett team. Det vi har sålt för i slutet av dagen är väl ändå det som räknas right? tillsammas. tycker jag iallafall.

Annars är det bra, jag mår bra och det är viktigt =)

Skjorta på jobbet!


Det försöker jag övertala chefen till att ha iallafall dom tre sista dagarna innan jul när vi jobbar. Svarta byxor, grå skjorta och en röd slips. Va så där lite fina inför jul. Hoppas han går med på det.

Funderar lite med på hur det är med butiksbiträden blir man kanske mer sugen på att handla när säljaren ifråga är bra och snyggt klädd? Jag vet ju att nästan alla bil säljare och andra klädbutiker går i just lite finare kläder. Jag tycker det är snyggt.


Va tycker du? Blir du på nåt sett påverkad av hur säljaren ifråga i butiken ser ut? klädd?

Julklapps önskning =)

Jag önskar mig!

Bestik - då först och främst gafflar
Knivar - Ett par riktigt skarpa kött knivar
Slipmaskin eller nåt att slipa knivarna på
Bestiklåda - Min låda i köket med allt ser ut som ett bombnerslag
Pengar - Sånt som alltid går åt!

Va önskar du dig?

Jobb & åter Jobb....

Och det är skoj som tusan, den ena dagen är inte lik den andra ska jag säga. Det händer alltid nåt nytt man lär sig eller får veta. Jag trivs tusan så bra på expert och med kollegorna.

Va ska man säga om den här veckan som har gått då?

Mycket träning kvar va två ord, Det började med box pass i måndags, innebandy två timmar i tisdags och vanlig gym träning både onsdag och torsdag.  Och jag kan säga att jag har vart rätt mör i kroppen.

Jul och nyår närmar sig fort som attans och jag vet inte riktigt va jag vill göra än eller var man ska vara nånstans. Vorre trevligt för att för en gångs skull åka iväg nånstans. Va i nån annan stad.

Var ska ni vara på nyår? Jul?

Stand Up!



Igår var jag, micke, jessica och Isa och tittade på Magnus Betnér i motala och folket hus. Kan säga så mycket det var riktigt riktigt bra! Skrattade så jag nästan grät. Han började kanske lungt med att prata om svin inflensan och hur nån världsregering skulle ha släppt ut den. Till att ge både kyrkan och carola ett par riktiga kängor. Sen var det tidningarna och journalisterma tur att få en del av kakan. Och så forsatte det. Över det hela så var det en kanon show och en kul grej att gå att se. Hoppas verkligen det kommer mer sånt här runt omkring. Jag ger dig magnus betnér 5 pluppar av 5 möjliga =)
RSS 2.0