Avatar lekande...

Satt härom natten och lekte lite med avatarer... ni vet sånna där små bilder man har på olika sidor man är medlem i, Jag tex använder dom på olika torrent sidor och på olika forums. 



Enkelt lekt med lite olika bilder och paint bara... enkelt och rätt snyggt, dock funderar jag faktiskt på att installera Photoshop igen som jag har liggades...

Men va tycks?

Ny telefon kanske?

Som jag sa i det tidigare inlägget här under så skulle jag idag fota och visa mitt nytagna körkort... men av nån lustig anledning så ville inte kamran fota skarp, så jag undrar är det kanske dax att skaffa en ny telefon, haft min nu 1 år måste det va...dagens teknik... håller inte så länge längre men åt andra sidan så har den här vart med om mycket, riktigt mycket.

Men då är väl bara den stora frågan va ska jag köpa? funderar på denna:

Sonyericsson W902

Har sett den och känt på den i verkligjheten och den känns faktiskt bra

Dock har jag ju sett att Jimbo har skaffat ny nalle med och den såg ju riktigt najs ut med faktiskt


Sonyericsson W980

Nån som har nåt annat förslag nån nalle som har varit eller är riktigt bra? och jag kanske skulle fråga Lilla A, Hur är din nalle är du nöjd med den?

*Funderar*

O nu var det här...

Körkortet alltså...


Och så här ser det ut.. var på posten idag på kvällskvisten och hämtade ut det =)

En grej som slog mig nu när jag försökte på bästa sett att fota det med mobilen så ville den inte ta nåt skarpt foto... är det så att kamran börjar säga upp sig och det är dax att byta telefon igen...?

Utmanad av Gussie...

Fick härom dan en utmaning från gussie, det handlade om att man skulle lägga upp den 6:e bilden ur den 6:e mappen på skrivbordet.


och då var det den här gamla bilden som är tagen i min gamla lägenhet...

Jag utmanar väl alla som har lust o följa på den här trenden ;)

Uppdatering från helgen...

Helgen ja....

Fredags:

Hade inte så mycket planerat till att börja med, satt hemma och tog det lungt, hörde runt lite va folket skulle hitta på, skickade ett sms till Isa och frågade va hon hade tänkt sig och då hon inte hade några planer för kvällen så frågade jag snällt om vi kunde hitta på nåt, och efter lite snack så var det bestämt att åka till motala och hämta upp henne för en lite middag på pizzeria Napoli. Och det var riktigt trevligt  att bara käka lite och snacka.

Eftersom isa har precis kommit hem från en utlands trip och skulle jobba dan efter så beslutade vi oss för att avsluta där och jag körde hem henne efter det. Påvägen hem ringer peter som tygligen har hittat upp från halland och är på besök, hämtar upp honom och hans tjejkompis nere på stan och kör hem till mig där kvällen forsätter med lite catching up och tv tittade, vid halv 1 så vart det ett jädra snack om pizza och dom bestämmde sig för att jag skulle va snäll och köra dom in till motala så dom kunde äta, själv var jag mätt sen innnan så jag tog bara en cola. mycket mer av kvällen vart det inte... körde hem dom o sen åkte hem själv och gick och la mig.

Lördagen:



Idag var det hockey inplanerat på schemat med en mycket god vän micke. så under eftermiddagen åkte jag hem till m&p för att hämta billjetterna och sen vidare till micke för lite xbox 360 spelande och sofftadande innan vi vid 5 tiden satte oss i bilen och åkte mot linköping.. matchen som vi såg var linköping - timrå och var en bra match dock förlorade linköping med 6 - 2 och det skyller jag fortfarade på dommaren Christer Lärking som inte kan dömma för fem öre!

Resten av kvällen spelades det lite mer gears of war på xboxen och en liten på hälsning hos annelie och johan som hade fest.

Söndagen:

Sov länge, var hemma en sväng hos m&p och lämnade av bilen man haft hela helgen, forsatte kvällen framför datorn med spel och lite serier.

Reklam

Kommer ni ihåg den där reklamen med massa stutsbollar ner för en gata, tror det var nån reklam för nåt tv märke har jag för mig iallafall så hittade jag här en cool reklam som jag inte har sett förut som jag bara var tvungen att visa.


Mp3 of the Day...



Satt och små kikade lite i min winamp hittade detta... Free mp3 of the Day och det är en rätt cool grej faktiskt tycker jag få höra lite låtar som man aldig hört förut, och faktiskt har man nu suttit och dragit ner en hel del låtar ( helt fritt och helt lagligt, det du! )

Så mitt tips till alla ta en titt HÄR!

Datorbutiken går i graven...


( Skärmdump från fz.se )

"Shoppingsajterna Svenska AB, bolaget bakom datorbutiken.com,
har 2008-11-17 försatts i konkurs vid Lunds Tingsrätt"


Och så ser det ut på sidan när man besöker deras sida dom säger med att förklaringen till det hela är

"Den direkta orsaken är den kraftigt vikande försäljning som bolaget har drabbats av under de senaste månaderna. Detta i sin tur beror på den finansiella kris som Sverige befinner sig i, vilket har inneburit att kunder kraftigt har dragit ner på sina inköp av hemelektronik."

Det är tråkigt att en sån bra butik ska behöva stänga sina portar, har väl mer eller mindre handlat en hel del där sista åren till datorn och andra tillbehör, Dom har för mig alltid varit en butik med bra grejer och billiga priser.

Så vi lyfter på hatten för dom och tackar för den tiden!

The Longshots...



Såg jag idag...

Sammanfattning:
Den sanna historien om Jasmine Plummer som, vid en ålder av elva år, blev den första kvinnliga att spela i Pop Warner fotbollsturnering i sin 56-åriga historia.

Åsikt:
Den här filmen är som sagt baserad på en riktig historia, och va jag tyckte så var den helt okej. Ice Cube kör en roll som en till en början arbetslös fabriks arbetare som i yngre dar spelat fotboll men som la av pga av en skada. Men när han får en chans att spendera tid med hans systerdotter och ser en liten gnutta fotbolls spelare i henne blir han riktigt glad och bestämmer med henne att hon ska börja spela hon med. Vägen är lång och inte helt problem fri.

En helt okej soff film en söndag eftermiddag eller en kväll när inget annat bjuds på tv.

Betyg: 3 av 5

Fotodax...

Då var äntligen papprena här till mitt körkort, tog inte alls lång tid att få dom så senare idag blir det att knalla ner till Expert istan och ta kort och skicka iväg det där så man kan få sitt riktiga kort... ( Kan inte än fatta att det är sant att jag har körkort )

Dagen har i annat fall varit lugn som vanligt, tittat på lite serier och film... försökt att plugga men har inte gått nåt vidare, massa annat i tankarna hela tiden... Sen beror det nog på mitt pyskiska tillstånd nu med som jag måste säga är botten... och det resluterar väl i att jag inte riktigt kan koncentrera mig på va jag igentligen måste göra.

Hoppas det blir bättre snart.

Annars är allt bra, testade nyss nya Need for speed Undercover.. men det kommer de mer om sen... =)

More depp musik...


Enrique Iglesias - Hero


Live - Lightning Crashes

Långa bil turer...

Som alla vet vid det här laget så tog man sitt efterlängtade körkort, och det innebar med att pappa lät mig låna den fina bilen som jag självklart har använt flitigt nu.

Fredagen:

Dagen var lugn men kvällen vart desto mer fartfylld, började med att man fick hjälpa pappa hämta jeepen från mammas jobb, köra in bror min till motala, hälsa på vännerna och en tur till ödeshög för att hälsa på lite vänner dock var väl inte festen vi besökte så skoj men det var ändå trevligt att träffa folk och Carro så klart ;) Var väl hemma vid en 2-tiden så där... trevlig kväll.

Lördagen:

Lördagen började väl rätt lungt med, visste inte riktigt va man skulle hitta på. Var hemma hos m&p och käkade en sväng när micke vännen ringde och hade ett bra sätt det att spendera kvällen åt, Gears of war 2 spelade och film med dricka och lite snacks..  Tog efter det en liten tur i motala, hämtade upp axel i vadstena och drog in till linköping en sväng och tittade lite. Så det var väl en lugn kväll...

Söndagen:

Söndagen har till en stor del spenderat hemma men också med en tur in till motala igen för lite mat på Burger King med Macke med flickvänn och tjejkompis. Och ett besök på ica maxi, Annars har den varit lugn.. :)

Music...

Satt och surfade lite på nätet så här på södags eftermiddagen...
och hittade en låt som är typ så jag känner imellanåt...


Tim McGraw - Kill Myself


Bother - Corey Taylor

Körkortet klart!

Yes!

Äntligen var då körkortet klart =)

Och det känns verkligen topppen bra så här efter, var nervös som tusan och trodde inte riktigt att jag hade klarat det men ta i trä  vart väldigt glad när herrn som jag kört med sa att nu får du träna på egenhand o köra själv =)

Halkbana
5/8 -08 - Done!

Teori
2/10 -08 - Done!

Uppkörning
13/11 -08 - Done!

Lugnaste helgen på länge...

Som rubriken lyder så har det varit den lugnaste på mycket länge och då jag vänt lite mer än vanligt på dygnet så vart det mer eller mindre sova hela halva dagarna och va uppe på nätterna :)

Söndagen som alla vet var det ju farsdag och som obligation till det så följde man med m&p till motala och hälsade på mormor och morfar för lite fika och hjälpa morfar med hans bil då det var dax att byta till vinterdäcken så han kan börja ut och köra med den efter hans oprationer sista tiden. Känns med skoj att se att han verkligen mår bättre igen och han pinnar på rätt bra med käppen när vi gick bort till garaget.

Under kvällen vart det med ett besök hos farmor och farfar för lite kvällsmat och snack. Vid 8-tiden tröttnade man lite och knallade hemåt, resten av kvällen spenderades framför datorn och tv:n såg bland annat Nya Tropic Thunder.

Bio igen...



Och nu har man under kvällen vart och sett denna nya rulle från Bond, James Bond...

Åsikt/Liten Recension
Filmen är till en början en ren forsättning på Casino Royal, den tar praktiskt taget vid där den förra slutade och det gör det hela lite rörigt tycker jag. Hela storyn blir lustig på nåt sett får inte den riktigt bra känslan. Inte som det var i dom gamla Bond filmerna, Nåt händer, bond undersöker, skurk visar sig osv. Här är det mer följe på den andra filmen han ska ta reda på vem som ligger bakom allt i den förrra vem som dödade vem osv.

"Bond hade behövt ett längre förspel"
Jens Peterson ( Aftonbladet )

Och det håller jag med om och det är nog det jag försökt att säga i min föregående text. Han skriver med i sin krönika att den skulle vart lite längre och det stämmer, det hade inte skadat att lägga på minst 30 minuter till på dom 1 h 45 min som filmen nu håller på

"Action – till max"
Jan-Olov Andersson ( Aftonbladet )

Ännu en sak jag håller med om fullstädigt, den nya bond rullen är verkligen fullpackad med action, explosioner en riktigt action rulle.

Och sist men inte minst. Den får godkänt men den kunde gjorts bättre. Casino Royal är ett snepp vassare men vi får väl se va dom kan göra av nästa för va jag vet så har Daniel Craig forfarade kontrakt på minst 1 till om inte mer...

Slut betyg: 3 av 5

Veckan och dess planer...

Den här veckan är väl igentligen som alla andra nu för tiden... lugn.. försök till få uppgifterna från komux gjorda umgås med vänner och ta det lungt... och det är väl lite så den här veckan blir med men med ett par undantag.. Idag tisdag så är det körskolan kl 11 som gäller.. sen iväg till micke på eftermiddagen/kvällen för att titta på valvakan av usa:s presidentval, hoppas verkligen på obama.

För en tag sen sa micke till mig.. fan vi lever verkligen i ett ekorr hjul... samma grej dag in o dag ut... funderade inte på det så mycket då när han sa det utan höll väll bara med... men när man sitter så här natte tid ( vänt på dygnet ) så förstår jag verkligen va han menade... jag menar det är verkligen samma historia dag ut och dag in, och det händer aldrig nåt skoj direkt, eller det kanske va fel, visst händer det roliga saker men inte så där som man kanske hade velat eller som man önskat. Ibland vill man nog bara att det händer nåt som rör om nåt som verkligen förändrar saker. Hitta på nåt som ändrar om lite.

Jag skulle vilja ta 1 månad tex och bara resa tåg luffa nånstans
Dra till norge och hitta ett jobb och jobba där ett tag
Börja en ordenklig utbildning

Göra nåt som förändrar saker.

För jag menar ur ser mitt liv ut idag... jag gick tillbaka ibloggen och tittade och hittade mitt inlägg "Insyn i en arbetslös ungdoms liv" och jag menar va är det som har ändrats från det tills nu... visst jag är inte arbetslös längre utan har tagit tag och börjat plugga iställe. Men mycket mer än så är det inte det är samma gamla vanliga rutin..

10:00
Klockan ringer första gången, hittar den o ställer om den till 10:30..

10:30
Klockan ringer andra gången... hittar den igen o sätter om den till 11..

11:00 -> 00:00 - 03:00
Det här man gör dom vanliga rutinerna, startar dator, sätter på té, och allt det där man gör plus försöker sätta igång med studier eller tittar på nån serie man förtillfället följer.

och så rullar dan på med olika bestyr...och så är det dag in och dag ut... man blir verkligen deprimerad av det...

ps. Har börjar skriva i en lite mer privat blogg också så vill ni läsa där med får ni väl säga till ...

Top Gear is back!



Oh yeah.. igår började 12:de säsongen av Top Gear och det verkar bli en riktigt bra säsong av det man fick se av förhands titten =)

Helgen

Helgen med ett ord skulle jag säga varit bra...

Fredagen: 
Eftersom jag sista dagarna har vänt mer eller minder på dygnet så vart det länge i sängen, men vaknade väl till vid en 3 - 4-tiden, tog det rätt lungt satt vid datorn och surfade lite lyssnade på musik titta på lite serier. Vid en 8-tiden gick man ner till konsum o handlade lite snacks och dricka och en välbehövlig pizza på Venicia. Resten av kvällen spenderades framför tv:n och datorn.

Lördagen:
Som vanligt vart det sova länge och gick väl upp vid en så där 4 tiden igen, satt lite vid datorn tills m&p ringde o frågade hur läget var och va jag hade planerat för kvällen och om jag ville så fick jag komma hem på lite mat ( snällt va? ) sagt och gjort så knallade jag vid en 8 hem till m&p för lite mat. Hade dagarna innan fått veta att det skulle va party hos linda under kvällen men utklädnad var obligatoriskt och då att klä ut sig inte är riktigt min grej så tänkte jag nästan skippa det.. men under tiden man satt där hos m&p och käkade så ringde man till micke och frågade hur läget var på festen och om man inte kunde få komma dit ändå, och det gick ju bra. Tog ett med ett par öl från pappas förråd och en flaska vin som muta till linda och knallade iväg, väl där så var festen rätt skoj =) alla var utklädda till något men den som nog tog priset var nog Jenni som var en afgansk kvinna med en blå burka ( som var riktigt läskig när man inte visste vem det var) framåt kvällen blev man mer och mer sugen på att dra vidare ut så när lindas bror magnus kom förbi så var det han som fick köra in en till motala o harrys där man mötte upp lisa och isa och annat känt folk. Kvällen forsatte i ett bra tempo hade faktiskt riktigt trevligt.

kvällen slutade med ett besök på sibylla och sen krasha man på jims soffa ( tack jim )

Söndag:
Sov praktiskt taget hela dan igen, hann inte med så mycket förutom att man tog bussen hem vid en 19:20. tog lite och äta satt sedan framför tv:n och datorn resten av kvällen/natten.

Så med andra ord så var det en bra helg =)

Pink - Funhouse

Måste först bara säga detta är igentligen inte min typ av musik
Men (läs förklaring) till detta hör till att jag läste komentarer i Lilla A´s blogg om att albumet plus att jag har sett annonser om det lite varstans så var jag bara tvungen att ladda ner det ( nä jag gör inget olagligt ;) ) och lyssna på det..



Och här är det hennes nya album Pink - Funhouse

Åsikt / recension

Hört en del från pink tidigare och har väl tyckt så där om det men den här skivan var faktiskt bra efter att ha lyssnat igenom den.. tro det eller ej iallafall en så där första åsikt om den. Den har en sån där bra blandning på både lite låtar med rockigare stil och låtar med lite lugnare takt och det är bra. Nu ska jag väl inte sitta här och säga att jag analyserat hela skivan men den får helt klart godkänt och det är en sån där skiva som gärna kommer ligga kvar i playlisten ett tag. Den låten som man har hört mest om och tycker nästan är den bästa låten på skivan måste ju bara vara låt 1 "So What".

Chips..



Var nere o handlade idag på konsum och samtidigt hämta pizza.. men när jag var på konsum och stod där och funderade på va jag skulle ha såg jag dom här..

Nyhet från olw.. och ska jag va ärlig efter att testat ett par så var dom faktiskt inte så dumma =)

Kan rekomenderas =)

Valet i USA...

Nu är det ju snart dax för valet i usa för den näste presidenten och det har vart på nyheterna många gånger om hur dom håller tal och diskuterar men fick av vännen micke veta att Barrak Obama gjort en 27 minuters lång reklam om sig själv och vad han kommer att göra för usa om han blir president och när jag letat en stund på nätet så hitta jag den självklart och såg den med.. och jag måste bara säga att det är nog bästa jag sätt på länge, han har verkligen gjort det bra. Och jag tror och hoppas verkligen på att han blir den nästa presidenten med.

Så här är den var tvungen att dela med mig av den



Så på tisdag natt är det då dax då är det planerat att sitta ihop med micke och titta på valet =)
RSS 2.0