Körkort = personlig chafför?

Sen jag nu tog körkortet så har jag med nån anledning börjat bli väldigt poppis hos familje medlemmarna när det gäller skjuts över allt eller om jag ska hämta eller köra hem nån. Visst jag har inget imot det, det är väl bara skoj att få köra lite.
Men under kvällen idag så får jag ett väldigt lustigt samtal från min far som både gör mig så där fundersam och lite förvånad där han är extra trevlig, både frågar vad jag har för mig och hur jag mår... Ska då tillägga att under samtalet så var jag just påväg hem till dom var av jag säger till honom.. då får han plösligt tonen jaha.. men då ses vi snart då o så lägger han på.  Funderade rätt länge på där jag gick hemåt för att hämta upp bilen som jag skulle köra brosan in till motala med, men då jag kommer hem så möts jag självklart av en så glad far som säger kul och se sin som osv... funderar ännu mer.. va är det igenligen han vill? för nåt vill ha för annars skulle han inte va så här trevligt.

Och så kommer självklart den där förklaringen jag har väntat på ända sen vi la på telefonen. Du pontus... Det är så här att vi ska ha ett par vänner här imorrn på middag. Du skulle inte tänka dig att köra hem dom efteråt så dom slipper ta en taxi eller nån av dom ska behöva avstå att dricka..

Ja då det är lungt svarar jag.... haha.. pappa du är rolig du... vänder sedan ut genom dörrn för att köra iväg bror.. dock så hör man innan man slår igen dörren.... Du... du kan gärna tvätta den imorrn med om du vill...

haha... pappa är för god.
3 kommentarer
Postat av: Linda

Ja det e likamed då man precis fått körkortet:) Men det släpper:)

2009-01-17 @ 13:43:33
Postat av: Lilla A

Det släpper INTE. Inte för mig iallafall. Fast jag får vara fyllechaffis åt vänner som bor närmare 15 mil bort... så det blir en del körande på nätterna, och sena/tidiga mornar, då man kommer i säng runt 04 ;)

2009-01-18 @ 10:42:45
Postat av: Micke G

Haha kul inlägg

2009-01-18 @ 14:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0