Fest och 45 mil i bil...

Del 1

I tisdags eller onsdags så ringde peter en god vän nere från småland och hörde sig för va man hade för sig, då kom det också fram till att det var stor fest där nere då en vän till honom skulle ha 25-års party. Sagt och gjort började jag min jakt på bil att köra ner, för jag tänkte inte sätta mig på dom där långfärds bussarna igen. Och efter mycket om och men, och efter en del knölade med ett bråkade oljelock så satte man sig i fredags eftermiddag i bilen och styrde bilen ner mot Långaryd. Vid en 7-tiden så var man framme hos peter där kvällen spenderades i soffan framför tv:n.

Lördagen började rätt tidigt redan kl 10 då vi skulle ner och inhandla kvällens dricka och åka till den lokal vi skulle va i för att fixa lite ljud och stolar, bord m.m. Vid halv 12-tiden så satte vi oss i bilen och åkte in mot hylte där vi skulle träffa andreas ( han som fyllde ) och hans flickvänn ida som hade vart hjärnan och annordnaren av festen för sin pojkvän. Vi träffade dom i hylte där vi gick bort till bolaget för att handla kvällens dricka och sen gick färden ut till det hus vi skulle va i underkvällen. Efter att ha fixat och trixat lite så åkte vi tillbaka till hylte var av peter och jag åkte hemåt för att fixa till oss. Vid 7-tiden var vi väl färdiga och vände åter mot hylte där vi hade bästämt att vi skulle käka lite pizza innan kvällen skulle börja. Efter pizzan som för övrigt var riktigt bra så åkte vi igen mot torup där vi skulle va för att börja kvällen.

Till en början var det rätt lungt vi satt ett par och drack, pratade skit och hade riktigt trevligt. Framåt 21-tiden började en del folk ramla in och kvällen såg väl ut att bli rätt bra. Peter och ida hade räknat med ett ca 60 70 tal personer skulle dyka upp. Som senare efter kvällen var slut inte riktigt vart som dom tänkt oss. I vilket fall så flöt kvällen på rätt bra.. trevligt folk, en del och dricka och många roliga skratt. Så för mig så var det en rätt lyckad kväll ;)

Hem resan från torup till hylte skulle vi ta natt bussen, och det gick väl bra.. lite väl högljuda personer men det är väl sånt man får ta när man åker så sent. dock vart jag lite väl förvånad när vi gick på.. 50 kr tack... höll på att sätta i halsen... på en sträcka som är som mellan vadstena o motala om inte närmare skulle dom ha så mycket... illa tyckte jag. Natten spenderades hos en av peters tjejkompisar vars lägenhet stod tom så den fick vi låna och sova i.

Del 2

På söndagen så är det första man hör är en väldigt hes peter skriker innefrån det andra rummet...

 "PONTUS! Är du vaken? "

Efter det följde en konversation om att vi skulle ut till torup dör att städa upp det sista och tömma musik grejorna vi hade kvar där sen kvällen innan och lämna nycklarna till huset. Sagt och gjort var det väl bara att palla sig upp, gå bort till dom och sätta sig i bilen och åka bort till torup för att ta hand om det som var kvar. Dock tog det inte så lång tid och vi var klara rätt fort. På hem vägen bestämde sig peter för att vi ska ut i skogen o snurra lite, köra på småvägarna o jag fick snällt köra där han ville åka men det var väl trevligt samtigt att se hallands skogar lite :P Eftersom vi hade vart vakna ett tag nu och inte ätit nåt än så vi började bli väldigt hunriga, bestämde oss där för att ta en sväng till smålands stenar där det vart pizza än en gång. andra dagen i rad... där rök mitt nyårs löfte tänkte jag :P

I allafall efter pizzan så vart det ett stop på netto och inhandling av dricka och lite och tugga på sen hem till peter där vi slog oss ner i soffan o tittade på film o slappade och gjorde till jag lämnade peter och åkte in mot oskarsström för att träffa en vän som jag inte träffat på ca 3 år... och det var riktigt trevligt. Vi bestämde oss för att åka in till halmstad för att ta en liten fika och bara prata... och det vart länge vid 9 så kom vi på oss själva att klockan var rätt mycket så vi tog en liten promenad och sen åkte vi tillbaka till oskarsström där vi tog en liten minnes tur och sen lämnade jag av henne och började min 23 mil långa resa hemåt.

Resan hem gick riktigt bra... rullade in i lilla vadstena vid halv 1 tiden. Och jag kan säga att det var riktigt gött att äntligen komma hem igen.

Så över allt kan jag väl säga att helgen var riktigt bra.
1 kommentarer
Postat av: Peter

haha.. vad menar du nu ? jag var väl inte hes i söndags morse? :S :P

2009-01-13 @ 18:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0