En liten uppdatering...

Sammanfattning av jul och nyår...

Jul firadet började redan dagen innan julafton...

23/12 - 08 Spenderade mesta dels av dagen hos mormor och morfar det där var middag, prat, kvällsmat och fika.. och mamma och pappa litade på en annan att köra hem så det fick man göra... kom inte hem förren vid 23-tiden på kvällen och satt väll uppe ett par timmar till man kröp isäng i väntan på tomten :P

24/12 -08 Dagen började tidigt redan vid 9-tiden då man var tvungen gå upp och dra på sig kostymen för att åka och hämta m&p för att köra dom till kyrkan eftersom man hade bilen kvällen innan och så kände jag efter ett par års frånvaro från kyrkans morgon gudstjänst och deras levade krubba.. som för annars är rätt mysig och titta på. Hem efter det och ta det lungt äta, titta på tv, prata, öppna klapparna.

Vid 9, halv 10-tiden fick jag och bror min nog och drog hos mot mig för lite förfest innan det traditionella Sjömagasinet som vi efter ett par öl gick ner till i sällskap av vänner till bror min.

25/12 -08 Eftersom min far är en sån morgon människa så var det självklart idag han av nån anledning skulle åka upp till mormor och morfars stuga för att hjälpa dom flytta deras båt och såga upp lite ved, så snäll som jag är fick man allt dra sig upp fast man var bakis som ett troll och var trött som tusan. Kom hem vid 2-tiden och kan säga att jag rörde mig inte mycket mer den dagen.

26 - 30/12 -08 Dagarna spenderades med lite allt möjligt... tv, sitta vid datorn osv... inget så där speciellt direkt. Förutom till undantag till den 29/12 måndag då man fick tillfälle att sätta sig i en sprillans ny volvo V50 som pappa har skaffat sig som sin nya bil till jobbet... 4 ynka mil hade den rullat när jag fick sätta mig i den och köra den från mjölby till vadstena. det var riktigt trevligt måste jag säga.

31/12 -08 Dagen till ära den sista dagen på detta år började rätt tidigt för och va nyår, dagen var sån planerad att det skulle spelas bowling med familj och vänner klockan 2 men innan dess så hade jag planerat att hinna med både det ena och det andra som tvätta både 2 maskiner med kläder och spola av den otroligt skita volvo v70 jag hade lånat under gårdagen. Iallafall så hann jag med både det första och det andra innan det var dax att sätta sig i bilen till mjölby där det var tänkt att vi skulle spela vår bowling, coh det var riktigt trevligt kan jag säga. Vi hade två banor till dagen, dom äldre på en och vi yngre på en. Jag vann den yngre :)

Efter bowlingen så satte man sig i bilen igen och körde mot motala där det var planerat att vi äta en nyårsmiddag hos micke och jessie. Och vilken middag den var riktigt fin. Efter det så bar det av till vadstena igen där vi firade in det nya året hos Jeppe och Gussie med en riktigt brak fest.

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0