Torsdag..

Jaha det här vart ju en lite anorlunda torsdag får jag då säga...

Började med att man vaknade som vanligt rätt sent .. typ 12.. tog rätt god tid på mig och satt lite vid datorn och tittade på lite olika serier.. vid en halv 3 - tre så ringer telefonen det är farsgubben min som undrade om man ville följa med på hockey på kvällen dom har tygligen skaffat 4 företags platser i cloetta center under alla hemma matcher den här säsongen så det tackade man självklart ja till :) Tog tag i kragen och efter samtalet att gå och dusha och klä på sig för att ta en sväng på stan dels lämna in min svenska bok som jag haft alldeles för länge och låna en ny engelska bok.

Gick in på ister en sväng med för att se om jag kunde hitta nåt skoj, är just nu ute efter nån ny tröja då min tröj samling kan man väl kalla det i garderoben är på tok för liten och så kommer ju hösten nu med så nåt nytt och fint måsta man ju ha..

Gick därifrån med ett par nya jeans och en ny tröja :)

Gick resten av mina ärrenden som jag skulle.. och sen hem igen för att fixa lite mat innan det var dax att åka...

Halv 6 kom farsan utanför o tuttade.. dax att dra till linköping och se Linköping - Södertälje :) 

Matchen i säg var bra... dock lite lojt från linköping i första perioden, fibblade lite väl mycket med pucken imellanåt och kunde inte riktigt få till dom där riktigt bra passarna när det behövdes, och det resulterade i 0 - 1.. andra perioden var bättre mer tryck från linköping och ett hunrigare lag..  restan av matchen var bra jämt från båda sidor.. o slut resultat därefter med 3 - 3..

En rolig avslutning på kvällen... hoppas det blir fler gånger :)

Helgen bjuder på lite fest hoppas jag och kanske en och annan film med med riktigt bra vänner ;- )

ha det
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0