Skriva av sig...

Slak helg... denna helg tänker jag inte göra mycket vettigt, det är så gött att bara nån helg ibland helt låsa in sig.. titta på tv, fim, sitta vid datorn, bara ta det lungt laga lite fin mat och ha det gött helt enkelt.

För förra helgen vart det både lite fest och kräftskiva som var mer än bra tyckte jag.. goda vänner, god mat, sällskaps spel och bara allmänt bra, kan det bli bättre? 

Kommade vecka ska för vissa redan känt spenderas med studier, börjar på måndag med att plugga upp mina riktigt dåliga betyg och det ska faktiskt bli rätt skönt att helt fokusera på det, slippa tänka på ams, söka jobb, söka praktik osv..

Hade planerat att försöka ta mig upp rätt tidigt på morgonen och få i sig lite frukost,  kanske knalla ner till bibloteket och sätta mig med uppgifterna jag ska göra så man får lite distans till hemmet med annars blir det nog inget plugg för oftast kommer nog saker imellan..

Nästa helg är en väns 25-års party inplanerat och det ser jag framimot.. hoppas med att man får träffa andra goda vänner med =)

Helgens låt: Snook feat petter (remix) - inga problem
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0