Nyhetsinslag...

Försvann med bil för 300 000 kronor

Kom aldrig tillbaka efter provtur 75-åringen ville inte provåka den splitternya bilen.
Efter visst trugande av bilhandlaren gick han ändå med på att ta en tur.
Efter 18 dagar pågår provturen fortfarande.


Det är Dalarnas Tidningar som berättar historien om den 75-årige mannen i Mora som skulle köpa en ny bil. Först besökte han Volvo. Säljaren räknade ut priset på en bil, men någon provtur kunde det inte bli tal om. Inte utan id-handlingar.

Då valde 75-åringen att lämna butiken.

I stället gick han till Hanson Motor där han tittade på en fabriksny Saab 9:5 biopower värd 295 000 kronor. Enligt Dalarnas Tidningar visade han inget direkt intresse för en provtur, men övertalades av försäljaren. Han fick ett klockslag han skulle vara tillbaka på – men återvände aldrig.

Polisutredningen visar att bilen, som är grå till färgen, har tankats på ett ställe i södra Sverige. Om föraren betalade för bränslet? Nej. Fler spår efter mannen finns inte.


Asså, bara det första säger mig bara.. VA? hur kan man försvinna med en bil för 300 000 bara så där? och det har snart gått en månad och bilen är forfarande borta... och dessutom att man är så dum att man lånar ut en bli värd är jädra massa pengar utan ens att ta id-handling/körkort, namn, personnummer, adress eller nåt? är för mig en gåta..

Skulle jag gissa så finns varken mannen eller bilen kvar i sverige utan utomlands nånstans nylakerad och med andra skyltar på...

En kul grej och kanske testa är om jag som inte ens har körtkort kommer in och vill testa nåt om dom släpper ifrån sig nån bil... hade ju vart en riktigt nyhet =)

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0