Söndag kväll & helgen i summering..

Söndag kväll igen...

Helgen har väl varit rätt bra ändå utekväll, en kväll med polarna, en ganska lugn söndag med en Släktmiddag hos farmor & farfar. God mat med rätt trevligt sällskap, helt okej

Men tillbaka till fredagen nu då, Som var rätt lugn till och börja med, visste inte riktigt va man skulle hitta på men efter ett samtal till polaren stavros i linköping så styrdes kvällen upp med besök på systemet, Jack & jones för lite nya kläder och mat på mac donken för vidare hem till stavros för att börja korka upp för kvällen. Jag hade redan innan tänk på att dra av mig håret igen så det vart gjort med innan vi drog ut på krogen. Skönt och inte behöva bry sig om hur man ser ut i skallen.
Kvällen var annars väldigt lyckad tycker jag, hade trevligt som tusan..

O så här ser man ut nu =)

Kvällens Kläd inköp: Ny tröja plus Ny skjorta.. Najs ;- )

Lördagen vart rätt stessig, vaknade sent hos polaren, tåg och buss hem ganska snabbt men det vart inte långvarigt hemma i lugnet utan planerna som jag snabbt fick reda på var att soft kväll hos polaren micke med gitarr hero spelade och annat skoj så det var bara och slänga sig i dushen, ta på sig lite andra kläder och iväg.. Kvällen där med var helt okej, pizza, chips, dricka... Najs ;- ) Taxi hem på kvällen..  Tackar för den kvällen grabbs..

Söndagen som sagt spenderades med familj och släk med middag.. inte mycket mer och säga om det..

Och nu sitter man här framför datorn och skriver... och det var väl allt för nu..

Ha det.. =)
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0