Långa bil turer...

Som alla vet vid det här laget så tog man sitt efterlängtade körkort, och det innebar med att pappa lät mig låna den fina bilen som jag självklart har använt flitigt nu.

Fredagen:

Dagen var lugn men kvällen vart desto mer fartfylld, började med att man fick hjälpa pappa hämta jeepen från mammas jobb, köra in bror min till motala, hälsa på vännerna och en tur till ödeshög för att hälsa på lite vänner dock var väl inte festen vi besökte så skoj men det var ändå trevligt att träffa folk och Carro så klart ;) Var väl hemma vid en 2-tiden så där... trevlig kväll.

Lördagen:

Lördagen började väl rätt lungt med, visste inte riktigt va man skulle hitta på. Var hemma hos m&p och käkade en sväng när micke vännen ringde och hade ett bra sätt det att spendera kvällen åt, Gears of war 2 spelade och film med dricka och lite snacks..  Tog efter det en liten tur i motala, hämtade upp axel i vadstena och drog in till linköping en sväng och tittade lite. Så det var väl en lugn kväll...

Söndagen:

Söndagen har till en stor del spenderat hemma men också med en tur in till motala igen för lite mat på Burger King med Macke med flickvänn och tjejkompis. Och ett besök på ica maxi, Annars har den varit lugn.. :)
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0