Hänga med polarna...

Tisdag idag...

Dagen började med en lung sovmorgon till en sisodär 11 snåret sen upp och käka frukost, kolla till datorn ta det lite halvlungt på morgonkvisten när man är arbetslös.
Hade bestämt sen dagen innan att dagen var planerad att umgås med Mr Jimbo, kollade till msn innan man gick in dushen inget liv.. tänke för sig själv (honom kommer man få väcka när man kommer dit).

Klockan närmade sig kvart i ett när man knallade ut genom dörren, uppehåll i vädret som tur var iallafall för sista dagarna har varit helt otroliga... regn som bara attan. Mycket riktigt när man kom upp till Mr Jimbo o plingade på så tog det ett tag men efter en stund var det nån yrvaken person kom upp o öppna men lika fort gick o la sig igen.

Tiden gick och vid 4 tiden efter lite spelande på xboxen och snackande var det dax för lite mat, donken nästa sa jag o jimbo han höll med.. Det är nu vi kommer till det lilla roliga äventyr man har vart med om idag... kan väl säga så här vi var inte ensamma om att va hungriga.. =)


Små fåglar som var riktigt nyfikna och hungriga


Hann inte riktigt fånga detta men han var tusan framme i handen o snodde en bit pommes


Inte folkskygga direkt dom små rackarna =)

Dagen forsatte med lite xbox 360 gajmade, gitarr hero 3 och lite acrade spel. Vid en så där halv 7 tiden fick mr jimbo för sig att det var dax för en promemad och lite handlade inför en kommande film vi skulle se senare... tittade då på vädret ute såg att det dugg regnade och tänkte det kan ju inte va så farligt... sagt och gjort gav vi oss ut.. var ju bara det att när vi kommit en bit så började det regna mer och mer... o så här såg man ut när man kom hem (kände sig som en blöt katt )


Är totalt genom sur ( om det nu inte syns )


Next up var film, Transsibierian lät trevligt har sett traliern sen innan och den verkade intressant, och det var den helt klart godkänd från oss båda... betyg skulle jag ge den 7 av 10. Kvällen forsatte med roliga acrade spel var det mesta handlade om det otroligt roliga Geometry Wars: Retro Evolved 2




Enkelt men otroligt roligt =)

Morgon dagen bjuder på äventyr då Kolmården är planerat med polarna, ser framimot det som tusan =)
mer om det imorrn sen.

allt för nu.. over and out =)
1 kommentarer
Postat av: Lilla A

Haha... ja du ser lite sur ut :P

2008-08-13 @ 09:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0