Besök i oslo..

Lite samanfatting av helgen som inredare..

Resan började på fredagsmorgonen vid 7-tiden då vi satte oss i bilen o åkte mot oslo, efter 2 små stop för att stäcka på benen var vi framme i oslo och den lägenhen vid skulle inreda vid lunch tid. Gick omkring lite i lägenheten tog lite mått och diskuterade vilka färger vi skulle kunna använda... efter det så drog vi vår första sväng till ikea för inhandling av dom första sakerna.

Kom därifrån med 3 sängar, 1 soffa plus lite annat smått o gott.. 2 av sängarna och soffan beställde vi hemkörning på som skulle levereras dagen efter. Hem och lasta av det vi fick med oss i bilen, vidare sen till siba för att inhandla lite vitvaror. När vi hade plockat ihop det vi skulle ha och jag stod vid kassan och skulle betala så händer det som man är rädd för ibland när man ska dra sitt kort  ( räcker pengarna, funkar kortet osv ) kortet funkar inte fast det finns pengar på det visste jag, testade ett annat "nödkort" jag fått med mig o inte heller det funkade undrade jag va tusan det var frågan om.. Jaha va gör vi då rå tänkte jag.. dock gick det bra och ställa undan allt tills nästa dag.

Drog vidare till mac d för lite mat och sen en sväng till på ikea för att spana in det vi skulle handla dagen efter. Lånade anna´s kort till lite små ljus o sånt. resten av kvällen spenderades till att montera ihop det vi hade köpt plus en lite längre sightsing av centrala oslo.

Lördagen började rätt tidigt, men vid en halv 11 var vi påväg till siba igen för att testa om kortet nu hade börjat funka, och det hade de.. allt gick jätte bra lastade in i bilen o gav oss tillbaka hem igen för att lämma av allt. När vi skulle åka därifrån igen och ta en sväng till på ikea o inhandla det vi inte hade hunnit med på fredagen möter vi grabbarna som skulle lämna av vår soffa o 2 sängar vi hade handlat, Och för dom 1290:- norska vi hade betalat för att få det hemkört plus att dom bar upp allt till lägenheten var verkligen billigt o värt det.

Vidare då till ikea igen för o inhandla det sista... och efter som vi hade redan innan rekat vad vi skulle ha o var allt stod gick allt fort.  var "hemma" igen kanske fort.. kvällen gick till att montera ihop det vi hade köpt igen och en liten trevlig middag på en hotell resturang som min far hade rekomenderat..

Söndagen, hem färds dag.. gick upp rätt skapligt o fixade till det sista vi inte hade orkat sätta ihop på lördags kvällen.. och vid en halv 12 satte vi oss i bilen och åkte hemåt. med ett litet stopp på vägen så rullade vi in i vadstena vid en halv 5.

Allt som allt tycker jag det har varit en trevlig resa och en bra erfarenhet  =)
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0