Utmaning...

Jaha.. då var det dax o skriva lite igen då, fick en lite lustig comment på bloggen härom dan det stod " You have been challenged dude. Visit my site for rules!" gick in o läste lite o det ska tygligen va nån utmaning.. jaja ni kan ju läsa här under va det gick ut på..

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

  1. Är nästan alltid choklad sugen.
  2. Pratar ibland med mig själv..
  3. Hatar att vara ensam.
  4. Föredrar hamburgare från nån hamburge kedja iställe för pizza
  5. Är hel kär i ikea
  6. Dricker bara öl tycker inte om sprit
Sista tiden har var hel knäpp, bara massa tjafs o bråk hit o dit... känslorna har snurrat rätt bra. Vet att jag borde lägga ner vissa saker o inte bry mig mer men det är fan svårt.. har tänk så många gånger att nu ska jag släppa det o gå vidare men jämt ramlat in i samma bana igen. Men nu måste man la inse att en sak inte går att göra nåt mer åt lika bra o gå vidare fast det är svårt. Veckan o helgen har la vart rätt okej.. lägenheten har fått lite nya tapeter o jag är hel nöjd vart riktigt bra. Nu fattas det bara det mellan hallen o köket men det blir fixat i veckan, sen ska man börja o inreda o sånt sätta upp tavlor m.m. Men fan var har mina nycklar tagit vägen? harry´s är nåt olycksbådande med tappar alltid nåt när man är där lr blir av med nåt.

Nähä.. nu börjar det bli segt måste sova ska upp o jobba imorrn bitti.

Åter kommer med mer snart..

over and out / fluidboy
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0