Dagarna går...

Då var det kanske dax o skriva nåt igen då... men va ska man skriva? kan summera lite va som hänt osv.. veckan som gått har varit riktigt bra, tisdagen speciellt... tisdagen var det lite fest. magget o förfest hos mig. skulle vart rätt lungt bara en liten skara med folk men slutade lite med lite av 30 - 35 pers var här.. men det var helt okej :- ) hade trevligt som fan.. måste vi göra om, heller hur bror :- )

Lägenheten börjar se riktigt hyfsat ut nu med... har fått upp 3 tavlor på väggarna, men har insett att jag snart måste in till ikea igen o handla lite.. ska upp hylla o lite annat i veckan som kommer nu, o appro på det så den kommer att bli jobbig jobb mässigt.. vi kommer ha en hel del o göra måste förebereda inför lördagen då det ska va jubelium..:- )

Annars är det bara bra... dagarna rullar på som vanligt. men jag har insett en sak iallafall kan inte styra hur jag känner iallafall.. bara låta det va o se va som händer med risk för att bli besviken igen. Har insett med att en person forfarande betyder väldigt mycket för mig det går inte o släppa det o komma ifrån det...

Nä nu börjar tusan klockan bli mycket... dax o sova måste upp rätt tidigt imorrn nån från bredbands bolaget kommer hit o ska fixa mitt internet jippi!! äntligen.. är fan på tiden :- )

over and out  / fluidboy signar ut :- )
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0