Ta tillfälligt i akt o skriva lite igen...

Hej...

ska la ta o skriva ett par rader när man ändå har internet här nere på västkusten... ;- ) just nu som sagt så sitter man nere i göteborg i en lägenhet utan internet... ( tjuvar på ett öppet just nu ) o med en tv o dvd som är lite knäppa o visar en grön ton när man ser på film :P men annars är allt bra... jobbet funkar bra än så länge... o arbetskammraterna är kanon trevliga... :- ) det var la allt för mig nu... ;- )

/ over and out
4 kommentarer
Postat av: Anna

Jag hörde något rycktes vägen om att du eventuellt skulle flytta pga nytt jobb... Hamnade du i Gbg eller? Själv flyttar jag för första gången isär från killen och till egen ENSAM lya på andra sidan stan. På fredag går flyttlasset. Ps. skojigt att du läste bloggen, kommenterade den OCH gillade sängen ;)

Kanske bara är jag som tycker den ser ut som en parkbänk, fast det var den bästa IKEA hade att erbjuda :P

2007-12-12 @ 10:44:59
URL: http://andy.webblogg.se
Postat av: Pontus

hehe, mjo har hammnat i göteborg på biltema.. joo har hört med att du skulle bryta upp med killen din... betyder det att du är singel igen lr? :P

haha. mjo den ser ut lite som en park bänk men snygg är den :)

kramar

2007-12-12 @ 20:11:09
Postat av: Anna

Yes, det stämmer... Flyttar till egen lya nu på fredag. Känns tomt och konstigt, men jag och Johan kommer fortfarande umgås.

Hur länge ska du bo i göteborg då? Hur fick du tag i lägenhet? Var det svårt?

2007-12-13 @ 10:16:52
Postat av: Pontus

okej, mjo det förstår ja kändes konstigt o tomt med när jag gjorde slut med flickvännen..

är där nere nu men drar hemåt imorrn fredag... sen får man la se... får besked om jag får jobb imorrn.. o jag hoppas :) just nu bor jag i en företags lägenhet som jag lånar av farsan min men letar efter egen...

kramar...

2007-12-13 @ 20:50:04
URL: http://fluidboy.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0