The weekend plus driving...

Finns det inte så mycket att säga om eller faktiskt inget alls, tog det lungt hela helgen hemma med tv och film. Torsdagen var lite mer intressant faktiskt. Skulle ju på intervju uppe i lidingö. Hade dagarna innan förberett mig med både gps och lite vägberskivningar från eniro.

Skulle va där kl 15 var det tänkt så satte mig i bilen vid strax efter 10 och körde uppåt. Stannade till vid en statoil mack vid storsjö. Tankade och tog en bulle på vägen upp. Att köra upp till stockholm är ju igentligen inga problem om man vet lite var man ska. Dock hade jag inte så stor koll på det utan litade mer på gpsen. Det är ett misstag ska jag säga. Ett litet fel, en liten fil fel och det kan bli väldigt jobbigt. Och efter att ha gjort nån sån fel val av fil och misstolkat min gps så hade jag hamnat mitt inne på stureplan. Ringde så till Anna för att få lite vägbeskrivning och efter ett par minuter så fick vi ordning på det och jag var påväg upp på rätt väg igen. Var där redan vid halv 2 så tog en tur på stan där och kollade gick in till butiken för att kolla att jag verkligen hade kommit rätt sen letade jag upp ett matställe för att få i mig nåt.

Intervjuen gick bra annars tyckte jag och det kändes bra. Så man får se och hålla tummarna. Vid kvart över 4 styrde jag bilen hemåt igen och fick sitta i lite köer men dom släppte ganska fort med. Var hemma vid 7 tiden nångång.
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0