Jobbsök...

Sista veckan sen jag skrev nåt sist har varit okej, var och jobbade lite i onsdags. Satt då med vårt intranät på jobbet och försökte läsa ifatt lite på dom nyheter som har kommit upp sen jag jobbade sist. Hittade två annonser på nya jobb som hade kommit upp på två andra expert butiker. Pratade lite med kollegan som gav mig telefon med en gång och sa RING. Prata med dom och se om dom har hittat nån än.

Sagt och gjort så gick första samtalet till en butik i huddingen dessvärre så hade dom redan hittat nån och dom var i slutskedet av att anställa nån. tackade för mig och la på. Nästa samtal gick till en butik ute i Lidingö, där lät det annorlunda och väldigt posetivt, dessvärre var inte han som hade hand om jobb ansökningarna där men han jag pratade med tog lite uppgifter och lovade att lämna vidare dom till sin kollega och att dom skulle höra av sig i veckan eller veckan därpå. Då hade man helt plötsligt sökt jobb i storstan.

Redan dagen efter så ringde johan från butiken och ville både prata lite och ha upp mig på intervju. Så på torsdag bär det av uppåt i landet och jag håller mina tummar och hoppas att det här kan bli nåt äntligen.
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0