Hockey & nyktert på krogen.

Helgen som gått har varit bra. Helt okej.

Fredagen var det dax för hockey night i vadstena. Vårt A-lag tog imot Make belivers från linköping. Ett gäng studenter som spelar utan tränare eller nåt bara för skojs skull.

Kvällen började vid 4 då det bjöds på afterwork mat och en öl på valvet. Satt där med hela familjen källstrand och hade trevligt. Vid halv 7 var det dax att gå mot hallen. Lite lotter och puckar inhandlades för den roliga puckkastningen. Matchen i helhet tillhörde wettern som spöade linköping med 9 - 1. Kvällen avslutades med ett besök på konsum för lite godis och sen vart det hem och slänga på en film.

Lördags eftermiddagen ringde pirre och frågade om jag skulle med till linköping för lite utgång men jag fick inte dricka nåt för han tyckte att jag kunde va chaffis. Varför inte svarade jag. Kan va rätt okej ändå att komma ut lite och träffa lite folk. Så vid halv 8 tog jag en sväng ner till pizzerian och inhandlade mig lite mat sen styrde bilen ut mot pirre på landet. Där satt vi och pratade och hade trevligt till halv 11 då vi satte oss i bilen och körde in mot linköping. Bilen var en 850 med turbo och automat så det var lite svårt först att känna när hjulen spann eller inte. Men det gick. Trevlig bil var det iallafall.

Inne i linköping skulle vi in till nån hästgala som hölls i konsert och kongress huset. Kan säga med en gång att jag har aldrig känt mig så vilsen någonsin bland allt folk. Liksom va skulle jag prata med dom om som aldrig suttit på en häst haft nåt med hästar att göra. Visst jag har ju varit i ett stall och jag har vart i närheten av hästar ibland men inte mer än så. Kvällen gick väl rätt bra ändå hängde på både pirre och emma hans flickvän bland folket och hade det rätt okej ändå. Träffade en del trevliga och härliga människor.

Ner på stan vart det en sväng med. Men det var väl inget att ha direkt. Kvällen avslutades vid 3 tiden då vi styrde bilen hemåt. Var hemma vid 5 och kröp ner i sängen.

Söndagen togs det lugnt hemma med film och slappade i soffan.

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0