Helgen... =)

Helgen kan man sammanfatta har vart rätt bra! Lugn fredag med en del körade på vissa människor. Inget mig emot när man ändå sitter hemma och ser ett par filmer. Vännen Anna tipsade om Johan Falk filmerna för ett par dagar sen så jag var tvungen att se dom. Och jag har ju faktiskt tyckt om hans tidigare filmer som Livvakterna, Tredje Vågen, Nolltollerans.

Så nu har jag sett dom 4 första i den serie på 6 st som har kommer.

 

Lördagen därimot spenderades i goda vänners sällskap hos linda med lite halloween firade, Och det visade sig va en riktigt trevlig kväll med många skratt och roliga utstyrslar! Själv är man lite så där på sånt där så det fick bli kostymen med slips och rubbet! =) Och det gick ju det med.

Söndagen vaknade man lite halvsent av att far min ringde och ville att vi skulle byta däck på bilen för det nu börjar bli riktigt kallt ute. Och det är ju lika bra att va ute i skaplig tid! =) I fredags med så fick man reda på att en av mina vänner fått diabets så han har vart inlagg hela helgen stakarn. Så efter man var klar med däcken så åkte man in till motala i sälllskap med micke så hälsa vi på han. Tror det var poppis, eget rum och allt har han. Till och med platt tv på väggen! LYX =)

Kvällen har varit lugn med lite enkel mat och tv.

Hur har din helg varit?

 

Edit: Man måste ju Ge en åsik på filmerna man sett med.

GSI - Gruppen för Särskilda Insatser: 4 av 5 Toaster

Vapenbröder:                                       3½ av 5 Toaster

National Target:                                   3½ av 5 Toaster

Leo Gaut:                                              2 av 5 Toaster

 

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0