Tom rubrik...

Fick det bli för jag vet inte riktigt va jag ska skriva detta inlägg under, tänkte sumera helgen och veckan som gått. Helgen som var det ju planerat att jag skulle ta med mig en del av mina vänner och åka iväg en sväng, och så vart det med. Det bar av till Norge och oslo.

Fredagen började ganska tidigt, hade satt klockan på 08:00 för att ringa in till praktiken/jobbet för att meddela att jag tog dagen off, gjorde det och sen ställde om klockan och somnade om till 11-huget då man gick upp och gjorde sig iordning, te, mackor det vanliga sen ner och sätta sig i bilen för att dra bort till okq8. Var verkligen tvungen att dra av skitgrisen till bil innan vi åkte, hämtade därefter upp eric och sen vidare in till motala för att hämta upp micke och jessica. ( Jim backade ur i sista stund, mycket tråkigt, en annan gång för dig grabben men ut ska du nån dag! ) iallafall så vart det ett besök på bolaget innan vi satte oss i bilen och styrde mot oslo.

Resan dit var mycket trevlig, dock verkade vår gps fått lite "tupp juck" ibland och ville inte alls dit vi ville. men efter lite strul en o annan paus med mat, shopping.. osv så var vi framme vid 8 - 9 på kvällen =)

Lördagen spenderades på stan i oslo, med en fika lite rundtur och en del fotande. =) ( dock fanns det en del "folk" som inte uppskattade detta fottande helt )

Uppe i lägenheten sen så spenderades kvällen med god mat, dricka, kort spel och tv tittade, vi fick med påhälsning av en viss annelie. Det var trevligt.

Söndagen spenderades mesta dels av dagen i bilen på väg hem, en del stopp för mat och annat gjordes på vägen.. var hemma vid en 7 tiden =) En riktigt trevlig helg som måste verkligen göras om nån dag!

Veckan har annars flytit på rätt bra, gått fort som vanligt, praktik som vanligt =)

Ps. Tänker på Dig!
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0