Summering..

Så har ännu en helg gått som har varit riktigt lugn, bara slappat! Måndagen vart därimot riktigt livat, först var man hos den mycket goda vännen Mickey & Jessie för lite tårt kalas! Hans mamma hade fyllt och det vart tygligen en massa över så vi fick ta del av den med. Och det var riktigt gött!

Efter det så rusade man hemåt för att slänga sig i duschen och fixa till sig, för att sen dra vidare till Thorsson som hade förfest. Det var riktigt trevligt! Framåt halv 11 tiden kände några av oss att det var dax att dra sig neråt så det gjorde vi. Och det var banne mig tur att vi gick när vi gick för fick höra efter sen att dom hade stoppat insläppet efter sen för att det var fullt.

Kvällen löpte på riktigt bra, träffade en del vänner men också en hel del nytt folk =)

När det var dax att gå hem så blir det alltid sån kö, alla vill hem, alla vill ut. Och då blir det ett jädra tryck. Som också kan sluta katatrofalt galet och det är väl precis va som höll på att hända, för när man står där och väntar och trängs med dom andra så märker man att tjejen som står brevid en helt plötsligt faller ihop. Snabbt försöker man få upp och ut henne och efter mycket om o men med lite hjälp från vakterna och folket runt omkring så går det hela bra, fick veta efter att hon svimmat av trycket, inte fått luft osv. Sånt där är riktigt läsktigt!

veckan annars blir rätt lugn, möte på torsdag förmiddag sen lite studentfirade på kvällen. Fredagen bjuder väl med på lite fest då syrran min slutar 9:an
1 kommentarer
Postat av: syster

FÖR VI HAR SLUAT NIAN!!!

FY FAN VAD VI ÄR BRA! :D

tack brorsan! <3

2009-06-12 @ 13:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0