Värme och jobb.

För ett par veckor sen ringde jag till ett bemaningsföretag jag jobbat förut för och frågade om det fanns nåt jobb att tillgå. Han lovade att höra av sig om det dök upp nåt. Veckorna passerade och jag började fundera på om han hade glömt bort mig. Men icke.. förra onsdagen ringde han upp och sa att det fanns jobb i linköping att tillgå. En galleria mitt i centrala stan dagen efter.

Och efter som jag ville ha nåt att göra så tackade jag självklart ja. 07:00 skulle vi börja. Tidigt upp. Han sa när vi pratade i telefon att det var ett riktigt slit göra och han skojade inte. Det var nog det värsta jag gjort. när jag kom upp på fredagen för att åter åka till jobba så hade jag riktigt mycket träningsverk kan jag lova. Skulle bara bli 4 dar igentligen, men nu har vi varit där 1 vecka och det verkar bli mer och jag klagar inte. Fast jobbet är ett riktigt slit göra så är det skoj. Trevligt folk är det med. Jag trivs helt enkelt.

Kanske det var nåt sånt här man skulle gått i gymnasiet. Valt bygg, fått jobba med kroppen slita lite. Jag valde nog fel så här i efterhand.

Värmen ja.. kom jag på nu. Den har varit olidlig dom senaste dagarna.. tittade på termometern idag när jag satte mig i bilen och körde från linköping. Den stod på 32 grader och då var klockan ändå efter 4. Måste ha vart minst 35 idag... Varmt!
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0